Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

TWIN POWER 10000 SW






ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.
Η τεχνολογία SW, που ήταν αποκλειστική στη σειρά της Stella, μεταφέρει τη δύναμή της στον νέο Twin Power 10000 SW.

BIOMASTER SW (4000SW/8000SWPG)





Το νέο Biomaster SW είναι ένα εργαλείο δύναμης σε προσιτή τιμή. Η σειρά αποτελείται από 2 μοντέλα κατάλληλα για κάθε τεχνική στη θάλασσα.

SARAGOSA 8000 /14000 F



ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.
Οικογένεια μηχανισμών που χαρακτηρίζονται από το μοντέρνο στυλ και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως γρανάζι Cold Forged, Superstopper II, αδιάβροχο φρένο πολλαπλών δίσκων με μικρορρύθμιση, και προτείνονται για δύσκολα ψαρέματα από βάρκα.

ACERATION 4000 SW






ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.
Το νέο Aceration 4000 SW της Shimano
Ιδανικός μηχανισμός για casting, αλλά και αισθητά βελτιωμένος ώστε να έχει μια συνολική επίδραση τόσο στην καθετή όσο και στο Jigging.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΡΗΧΑ



Ενώ πολλοί είναι εκείνοι που προτιμούν τη θαλπωρή του σπιτιού τους τις κρύες νύχτες του χειμώνα, με το καλοριφέρ στο φουλ, εγώ και μερικοί φίλοι αντίθετα ανυπομονούμε για τον ερχομό τους. Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός, το ψάρεμα του λάβρακα.





Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΣΠΑΡΟΙ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ




Τώρα που η θάλασσα ηρέμησε από τα πολλά πήγαινε-έλα των μικρών και μεγάλων σκαφών, τώρα που οι περισσότεροι ψαράδες έχουν ταχτοποιήσει τα αλιευτικά τους εργαλεία, αποθηκεύοντάς τα για την επόμενη καλοκαιρινή σαιζόν, εγώ επιμένω στην επαφή μου με την γαλανή και στο πιο υπέροχο χόμπι, το ψάρεμα.