Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

BIG BAITRUNNER LONG CAST




Μηχανισμός μακρινών ρίψεων με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

SUPER BAITRUNNER XTR 10000 RA




Διαθέσιμο σε 10000 καλύπτει όλες τις τεχνικές αλιείας κυπρίνων, είναι γρηγορότερο με λόγο μεταβολής 4,6:1, διατηρώντας όμως την απίστευτη δύναμη και το ισχυρό φρένο για να νικήσει ακόμη και τον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό κυπρίνο.

SBAITRUNNER 6000 XTEA




ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ
Για να είναι ένα ψάρεμα επιτυχημένο πρέπει εκτός από την ικανότητα, την τεχνική και την τύχη του ψαρά, τα εργαλεία να εμπνέουν εμπιστοσύνη.

BAITRUNNER DL 6000 RA




Το χρώμα του κορμού είναι σκούρο μπλε και η πομπίνα Cold Forged Aluminium είναι σε χρώμα μολυβί μεταλλικό.

BAITRUNNER DL 4000 FA




Η Shimano παρουσιάζει τον Baitrunner DL 4000 FA με μπροστινά φρένα ο οποίος ανήκει στην υψηλή τεχνολογική πλατφόρμα.

BAITRUNNER ST 6000 RA




Με χρώμα κλασσικό μαύρο και πομπίνα ΧΤ -7 ασημί, το μοντέλο ST είναι εξοπλισμένο με περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά από ότι προβλέπει η κατηγορία τιμής που ανήκει.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΚΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



Ήθελα από τη μία να ικανοποιήσω την περιέργεια μου για τις επιδόσεις του νέου αποκτήματος, αλλά και κάποιων καινούριων τεχνητών που μου πρότειναν φίλοι που τα δοκίμασαν και από την άλλη ήθελα να αναμετρηθώ με αυτόν τον υπέροχο μαχητή.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΨΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΥΘΡΙΝΙ

Ποιος από όλους όσους ασχολούνται με την καθετή δεν αναζήτησε στις λασποτραγάνες το λυθρίνι; Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα νόστιμο ψάρι, το οποίο είναι ιδιαίτερα εκλεκτικό στο φαγητό του και στον τρόπο που τρώει, καθιστώντας το ένα ιδιαίτερα δύσκολο ψάρι.