Follow by Email

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

EXAGE FD Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ!!!

EXAGE FD (1000/2500/4000)

Πάνω από 1.000.000 Exage μηχανισμοί έχουν πωληθεί από την παρουσίασή στους καθιστώντας το ως ένα από τα πιο δημοφιλή στην ιστορία. 
Το νέο Exage FD είναι μέρος της σειράς P4 κι ένας από τους δημοφιλής μηχανισμούς της Shimano. Το νέο μοντέλο έχει κορμό "Μ" Compact από υλικό XGT-7 και διαθέτει 4 ανοξείδωτα ρουλεμάν κλειστού τύπου κι ένα ρουλεμάν roller για ομαλή και αξιόπιστη απόδοση. Η σειρά αποτελείται από 3 μοντέλα (1000, 2500, 4000) με εξαιρετικό φινίρισμα σε μεταλλικό λευκόχρυσο και χρώμα χρυσού, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικές τεχνικές.  Το Exage  FD χρησιμοποιεί μπροστινό φρένο πολλαπλών δίσκων για ομαλή προοδευτική απόδοση, η οποία εμπνέει εμπιστοσύνη την ώρα της μάχης με ένα μεγάλο ψάρι. Για τη μέγιστη απόδοση ρίψης η σφυρηλατημένη μπομπίνα αλουμινίου έχει A-RC line management και Varispeed που αποτρέπουν το μπέρδεμα της μισινέζας ή του νήματος. Ο νέος  Exage FD είναι πλέον διαθέσιμος και στην χώρα μας από το δίκτυο καταστημάτων Shimano Shop σε μια πολύ προσιτή τιμή. 
Για να δείτε το σχετικό Video παρουσίασης του μηχανισμού κάνετε κλίκ εδώ

EXAGE FD

1000
2500
4000
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 
 
 
ΒΑΡΟΣ (ΓΡΑΜ.)
200
250
320
ΡΟΥΛΕΜΑΝ
SHIELDED STAINLESS STEEL
4
4
4
ΠΟΛΥΡΟΥΛΕΜΑΝ
1
1
1
ΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ
5,1:1
5,1:1
5,1:1
ΑΝΑΚΤΗΣΗ (cm)
61
72
82
ΜΕΓΙΣΤΟ ΦΡΕΝΟ(kg)
2
3
6
ΠΛΑΙΣΙΟ
M- COMPACT ΧGΤ - 7
ΜΑΝΙΒΕΛΑ
SINGLE MACHINED ALUMINIUM
ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ
CAP
ΥΛΙΚΟ ΠΟΜΠΙΝΑΣ
COLD FORGED ALUMINIUM
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ(mm/m)
0,25/90
0,25/160
0,30/180
ΕΞΤΡΑ ΜΠΟΜΠΙΝΑ
COLD FORGED ALUMINIUM
ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΜΠΙΝΑΣ
-
-
-


ZINC DIECASTED
ALUMINIUM
·          
VARISSPEED II
·          
AR- C SPOOL
·          
SUPER STOPPER II
·          
DYNA – BALANCE
·          
POWER ROLLER
·          
BIOGRIP
·          

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ EXAGE FD
COMPACT  BODY: O M Compact κορμός στο Exage FD είναι μικρότερος κατά 10mm από τα προηγούμενα μοντέλα. Κατασκευάζεται από ένα νέο συνθετικό υλικό, το XGT-7, την βελτιωμένη δηλαδή έκδοση του XT-7 της Shimano. Το αποτέλεσμα είναι πιο ελαφρύς και άκαμπτος κορμός που προσφέρει μεγάλη υποστήριξη στα γρανάζια και τα κινούμενα μέρη του μηχανισμού.
VARISPEED II: Το νέο FD διαθέτει σύστημα κατανομής Varispeed II που κινεί την πομπίνα με δύο ταχύτητες. Εξαιρετικό στρώσιμο της πετονιάς ή του νήματος, απρόσκοπτη λειτουργία, καλύτερες και ακριβείς ρίψεις μειώνοντας την πιθανότητα προβλημάτων.
AR-C SPOOL: Μετά από χιλιάδες δοκιμές ρίψεις και προσομοιώσεις σε υπολογιστή έχει επιβεβαιωθεί ότι η νέα πομπίνα AR-C παρέχει τις μεγαλύτερες αποστάσεις ρίψεις από μια κοινή πομπίνα, ενώ αποτρέπει τις σπασμωδικές κινήσεις και το μπέρδεμα της πετονιάς ή του νήματος. Ο σχεδιασμός της μπομπίνας σε σχήμα V έχει ως αποτέλεσμα η μισινέζα να ξετυλίγετε σε μικρότερες σπείρες με αποτέλεσμα την μείωση των φθορών στο πρώτο δαχτυλίδι  και να πετυχαίνονται πιο μακρινές βολές με μεγαλύτερη ακρίβεια.
CF ALUMINUM COLD FORGED SPOOL: Αυτές οι πομπίνες δημιουργούνται από κράμα αλουμινίου με κρύα σφυρηλάτηση. Η διαδικασία αυτή δημιουργεί ελαφριές πομπίνες με μεγάλη δομική δύναμη και περισσότερη αντίσταση στη διάβρωση και τις φθορές.
SUPER STOPPER II: Εάν τοποθετήσετε τον διακόπτη του μηχανισμού στην θέση αντι-επιστροφής θα διαπιστώσετε μηδενική κίνηση της μανιβέλας λόγο του Super Stopper II. Αλάνθαστο κάθε στιγμή στις πρακτικές του λειτουργίες, περιλαμβάνονται μικρορρυθμίσεις για μύτες quiver ή για χρήση βομβητών.
DYNA-BALANCE: Μειώνει την ταλάντευση κατά την ανάκτηση, εξισορροπώντας τον ρότορα, ώστε να λειτουργεί απαλά και ομαλά. Με την χρήση υπολογιστή η Shimano αναδιανέμει το βάρος του ρότορα εξαλείφοντας τις δονήσεις. Αυξάνει την απαλότητα και την ισορροπία ενώ συγχρόνως μπορεί να δέχεται τα φορτία που μεταβιβάζουν τα εσωτερικά μέρη του μηχανισμού.
POWER ROLLER: Ο ειδικός σχεδιασμός του Power roller της Shimano μειώνει δραματικά το στρίψιμο της μισινέζας την ώρα της χρήσης, μεγάλο προτέρημα όταν χρησιμοποιείται ψιλή μισινέζα ή νήμα.
ROLLER BEARING: Η Shimano είναι η μοναδική εταιρία που κατασκευάζει τα δικά της Roller Bearing. Αυτό το τεχνολογικό επίτευγμα διασφαλίζει την άριστη λειτουργία χωρίς αντεπιστροφή. Ένα roller bearing της Shimano αντιστοιχεί σε 3-4 κοινά bail bearings.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου