Follow by Email

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

AERO SPINNING 4000 FA


Το νέο πρόγραμμα Shimano Aero Concept είναι αποτέλεσμα της ισχυρής τεχνολογικής υποδομής της εταιρίας και συνδυάζει το νέο τεχνολογικό υπόβαθρο της Shimano με τις Ιαπωνικές της ρίζες και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό!!
Ο νέος μηχανισμός του Aero concept αναγνωρίζεται εύκολα από την υπερμεγέθη πομπίνα και ρότορα σε σχέση με τον κορμό του. Η Spinning έκδοση του Aero Concept με λόγο μεταβολής 4,8:1, επιτρέπει στους ψαράδες να έχουν την επιθυμητή ταχύτητα στο τεχνητό τους δόλωμα ώστε να δελεάσουν τα ψάρια του γλυκού νερού ή της θάλασσας. Το μοναδικό σχήμα του μηχανισμού τον καθιστά ιδανική επιλογή γι’ αυτούς που θέλουν μακρινές βολές με μικρούς μηχανισμούς. Διατίθεται με μία έξτρα πομπίνα Cold Forged Aluminium και δύο line recuder για να διαμορφώνετε την χωρητικότητα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
·        X-ship παρέχει ακαμψία και τεράστια ποσότητα ενέργειας στην λειτουργία.
·        4,8:1 λόγο μεταβολής που προσφέρει άριστη ταχύτητα στα τεχνητά δολώματα.
·        Machined Aluminium μονή μανιβέλα τύπου Τα για εύκολη ανάκτηση.
·        Aero Wrap II για άριστο τύλιγμα που προσφέρει μακρινές βολές με λεπτά νήματα.
·        1 έξτρα  cold forged aluminium πομπίνα.

AERO SPIN

4000 FA
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 
ΒΑΡΟΣ (ΓΡΑΜ.)
330
ΡΟΥΛΕΜΑΝ
SHIELDED A-RB
3
ΠΟΛΥΡΟΥΛΕΜΑΝ
1
ΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ
4,8:1
ΑΝΑΚΤΗΣΗ
86
ΜΕΓΙΣΤΟ ΦΡΕΝΟ (kg)
8
ΠΛΑΙΣΙΟ
ΧΤ - 7
ΜΑΝΙΒΕΛΑ
SINGLE MACHINED ALUMINIUM
ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ
STAMPING BAIL
ΥΛΙΚΟ ΠΟΜΠΙΝΑΣ
COD FORGED ALUMINIUM
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ(mm/m)
0,30/180
ΕΞΤΡΑ ΜΠΟΜΠΙΝΑ
COD FORGED ALUMINIUM
ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΜΠΙΝΑΣX-SHIP

ZINC DIECASTED
ALUMINIUM
·         
MAINTENANCE PORT
·         
AERO WRAP II
·         
AR- C SPOOL
·         
WATERPROOF DRAG
·         
SUPER STOPPER II
·         
DYNA – BALANCE
·         
POWER ROLLER
·         
FLOATING SHAFT II
·         
BIOGRIP
·         
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ AERO SPIN
S A-RB : Τα υψηλής ποιότητας ρουλεμάν A-RB κλειστού τύπου έχουν λαστιχένιο ή ανοξείδωτο κάλυμμα (ανάλογα με το μέγεθός τους) και δεν επιτρέπουν στην άμμο και την σκόνη να εισχωρήσουν, προσφέροντας την απόλυτη προστασία από την διάβρωση.
ROLLER BEARING: Η Shimano είναι η μοναδική εταιρία που κατασκευάζει τα δικά της Roller Bearing. Αυτό το τεχνολογικό επίτευγμα διασφαλίζει την άριστη λειτουργία χωρίς αντεπιστροφή. Ένα roller bearing της Shimano αντιστοιχεί σε 3-4 κοινά bail bearings.
HYBRID ALUMINIUM BODY: Ο συνδυασμός αλουμινίου και γραφίτη ΧΤ-7 διατηρεί το μέγιστο της δύναμης στο σημείο που απαιτείται.
CF ALUMINUM COLD FORGED SPOOL: Αυτές οι πομπίνες δημιουργούνται από κράμα αλουμινίου με κρύα σφυρηλάτηση. Η διαδικασία αυτή δημιουργεί ελαφριές πομπίνες με μεγάλη δομική δύναμη και περισσότερη αντίσταση στη διάβρωση και τις φθορές.
ZING DIECASTED ALUMINIUM
AERO WRAP II: Το Aero Wrap II είναι ένα ειδικό σύστημα κίνησης και λειτουργίας των γραναζιών σχεδιασμένο και εναρμονισμένο με την πομπίνα A-RC. Μειώνοντας δραματικά τις τριβές η Shimano πέτυχε το απόλυτο στο στρώσιμο της μισινέζας στην μπομπίνα, αποτρέποντας την απώλεια ενέργειας. Οι πυκνές παράλληλες σπείρες σε συνδυασμό με το σύστημα 2 speed  oscillation προσφέρουν άνετες και μακρινές ρίψεις.
EASY MEINTENANCE PORT: Το σύστημα αυτό δίνει την δυνατότητα στον μηχανισμό να αυτολιπαίνεται κατά την διάρκεια της λειτουργίας. Ξεβιδώνοντας μια βίδα στον κορμό του μηχανισμού, κάτω από την μανιβέλα, και προσθέτοντας την ποσότητα του λιπαντικού που προτείνει ο κατασκευαστής, διατηρούμε τα εσωτερικά μέρη του μηχανισμού σε άριστη κατάσταση αποφεύγοντας το ρίσκο της διάλυσης και συναρμολόγησης.
AR-C SPOOL: Μετά από χιλιάδες δοκιμές ρίψεις και προσομοιώσεις σε υπολογιστή έχει επιβεβαιωθεί ότι η νέα πομπίνα AR-C παρέχει τις μεγαλύτερες αποστάσεις ρίψεις από μια κοινή πομπίνα, ενώ αποτρέπει τις σπασμωδικές κινήσεις και το μπέρδεμα της πετονιάς ή του νήματος. Ο σχεδιασμός της μπομπίνας σε σχήμα V έχει ως αποτέλεσμα η μισινέζα να ξετυλίγεται σε μικρότερες σπείρες με αποτέλεσμα την μείωση των φθορών στο πρώτο δαχτυλίδι  και να πετυχαίνονται πιο μακρινές βολές με μεγαλύτερη ακρίβεια.
WATERPROOF DRAG: Οι λαστιχένιες φλάντζες προστατεύουν το φρένο κατά την είσοδο νερού και άμμου στο εσωτερικό.
SUPER STOPPER II: Εάν τοποθετήσετε τον διακόπτη του μηχανισμού στην θέση αντι-επιστροφής θα διαπιστώσετε μηδενική κίνηση της μανιβέλας λόγο του Super Stopper II. Αλάνθαστο κάθε στιγμή στις πρακτικές του λειτουργίες, περιλαμβάνονται μικρορρυθμίσεις για μύτες quiver ή για χρήση βομβητών.
DYNA-BALANCE: Αυξάνει την απαλότητα και την ισορροπία ενώ συγχρόνως μπορεί να δέχεται τα φορτία που μεταβιβάζουν τα εσωτερικά μέρη του μηχανισμού.
POWER ROLLER: Ο ειδικός σχεδιασμός του Power roller της Shimano μειώνει δραματικά το στρίψιμο της μισινέζας την ώρα της χρήσης, μεγάλο προτέρημα όταν χρησιμοποιείται ψιλή μισινέζα ή νήμα.
FLOATING SHAFT II: Το σημείο κλειδί στους μηχανισμούς είναι εκεί που ο άξονας έρχεται σε επαφή με το πηνίο. Οι σχεδιαστές της Shimano περιόρισαν το κενό στο σημείο επαφής τοποθετώντας ρουλεμάν στις δύο πλευρές του άξονα. Το αποτέλεσμα είναι ο μηχανισμός να δουλεύει ανάλαφρα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

BIOGIP: Η περιοχή κάτω από την θέση του μηχανισμού έχει μειωθεί σε μέγεθος και έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε τοποθετώντας τα δάχτυλά σας να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των λειτουργιών ου καλαμιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου