Follow by Email

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

EXAGE FC 6000


Το νέο Exage  έχει εντυπωσιακό φινίρισμα σε μεταλλικό λευκόχρυσο και χρώμα χρυσού. Διαθέτει 4 ανοξείδωτα ρουλεμάν κλειστού τύπου κι ένα roller bearing. Το Exage  FC χρησιμοποιεί μπροστινό φρένο πολλαπλών δίσκων για ομαλή προοδευτική απόδοση, η οποία εμπνέει εμπιστοσύνη την ώρα της μάχης με ένα μεγάλο ψάρι.
Για τη μέγιστη απόδοση ρίψης η σφυρηλατημένη πομπίνα αλουμινίου έχει A-RC line management και Varispeed που αποτρέπουν το μπέρδεμα της μισινέζας ή του νήματος. Το μοντέλο 6000 είναι ιδανικό για τεχνικές όπως το Heavy spinning, το trolling και η βαθιά καθετή.
EXAGE FC

6000
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΒΑΡΟΣ (ΓΡΑΜ.)
600
ΡΟΥΛΕΜΑΝ
SHIELDED STAINLESS STEEL
4
ΠΟΛΥΡΟΥΛΕΜΑΝ
1
ΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ
4,9:1
ΑΝΑΚΤΗΣΗ (cm)
91
ΜΕΓΙΣΤΟ ΦΡΕΝΟ(kg)
8
ΠΛΑΙΣΙΟ
ΧΤ - 7
ΜΑΝΙΒΕΛΑ
SINGLE P3
ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ
CAP
ΥΛΙΚΟ ΠΟΜΠΙΝΑΣ
DIECAST ALUMINIUM
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ(mm/m)
0,35/240
ΕΞΤΡΑ ΜΠΟΜΠΙΝΑ
COLD FORGED ALUMINIUM
ZINC DIECASTED
ALUMINIUM
·          
VARISSPEED
·          
AR- C SPOOL
·          
SUPER STOPPER II
·          
DYNA – BALANCE
·          
POWER ROLLER
·          
BIOGRIP
·          

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ EXAGE FC
HYBRID ALUMINIUM BODY: Ο συνδυασμός αλουμινίου και γραφίτη ΧΤ-7 διατηρεί το μέγιστο της δύναμης στο σημείο που απαιτείται.
VARISPEED: Η άριστη κατανομή της μισινέζας στην μπομπίνα είναι το πιο βασικό χαρακτηριστικό για μακρινή βολή με ακρίβεια. Το επαναστατικό σύστημα Varispeed της Shimano αποτελείται από δύο γρανάζια. Το ένα είναι οβάλ και το άλλο τετράγωνο! Μόνο με το απόλυτα εξειδικευμένο πρόγραμμα που δημιούργησε η Shimano μπορεί να κάνει τα δύο γρανάζια να δουλεύουν αρμονικά. Το αποτέλεσμα είναι η άψογη παράλληλη τύλιξη της μισινέζας.
AR-C SPOOL: Μετά από χιλιάδες δοκιμές ρίψεις και προσομοιώσεις σε υπολογιστή έχει επιβεβαιωθεί ότι η νέα πομπίνα AR-C παρέχει τις μεγαλύτερες αποστάσεις ρίψεις από μια κοινή πομπίνα, ενώ αποτρέπει τις σπασμωδικές κινήσεις και το μπέρδεμα της πετονιάς ή του νήματος. Ο σχεδιασμός της μπομπίνας σε σχήμα V έχει ως αποτέλεσμα η μισινέζα να ξετυλίγεται σε μικρότερες σπείρες με αποτέλεσμα την μείωση των φθορών στο πρώτο δαχτυλίδι  και να πετυχαίνονται πιο μακρινές βολές με μεγαλύτερη ακρίβεια.
CF ALUMINUM COLD FORGED SPOOL: Αυτές οι πομπίνες δημιουργούνται από κράμα αλουμινίου με κρύα σφυρηλάτηση. Η διαδικασία αυτή δημιουργεί ελαφριές πομπίνες με μεγάλη δομική δύναμη και περισσότερη αντίσταση στη διάβρωση και τις φθορές.
SUPER STOPPER II: Εάν τοποθετήσετε τον διακόπτη του μηχανισμού στην θέση αντι-επιστροφής θα διαπιστώσετε μηδενική κίνηση της μανιβέλας λόγο του Super Stopper II. Αλάνθαστο κάθε στιγμή στις πρακτικές του λειτουργίες, περιλαμβάνονται μικρορρυθμίσεις για μύτες quiver ή για χρήση βομβητών.
DYNA-BALANCE: Αυξάνει την απαλότητα και την ισορροπία ενώ συγχρόνως μπορεί να δέχεται τα φορτία που μεταβιβάζουν τα εσωτερικά μέρη του μηχανισμού.
POWER ROLLER: Ο ειδικός σχεδιασμός του Power roller της Shimano μειώνει δραματικά το στρίψιμο της μισινέζας την ώρα της χρήσης, μεγάλο προτέρημα όταν χρησιμοποιείται ψιλή μισινέζα ή νήμα.

ROLLER BEARING: Η Shimano είναι η μοναδική εταιρία που κατασκευάζει τα δικά της Roller Bearing. Αυτό το τεχνολογικό επίτευγμα διασφαλίζει την άριστη λειτουργία χωρίς αντεπιστροφή. Ένα roller bearing της Shimano αντιστοιχεί σε 3-4 κοινά bail bearings.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου