Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ALIVIO SLIM TE GT



Η νέα σειρά τηλεσκοπικών καλαμιών Alivio All Round καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των τεχνικών του γλυκού νερού και της θάλασσας από light Spinning μέχρι και Shore και rock fishing.

GAME TYPE SLOW JIG B684




Αυτή είναι η τελειότερη τεχνική jigging που διαδόθηκε στην Ιαπωνία και τώρα σε όλον τον κόσμο, εξυψώνοντας το  παιχνίδι του jigging σε άλλη διάσταση.

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

SPEEDMASTER AX POWER GAME


Tο Speedmaster Power Game AX είναι ένα εξαιρετικό μοντέλο όπου του έχει δοθεί μια νέα αισθητική και οι μηχανικοί της Shimano έχουν δώσει μεγαλύτερη προσοχή στη μίξη γραφίτη XT60 με Biofibre ώστε να παρουσιάζει ακριβές action.

SPEEDCAST KAIBUTSU



Εάν τα ψάρια που στοχεύετε είναι τέρατα του πελάγους, τότε το εκπληκτικό Speedcast Kaibutsu είναι η επιλογή.

LESATH BX POWER GAME


Το LESATH BX POWER GAME έχει παραβολική συμπεριφορά χάρις στην τεχνολογία HPC (Άνθρακας υψηλής πίεσης) που χρησιμοποιείται στην κατασκευή του.

NEXAVE DX POWER GAME




Το NEXAVE DX POWER GAME είναι ένα ισχυρό καλάμι με Extra Heavy action κορυφής ιδανικό για ψάρεμα με τεχνητά δολώματα επιφανείας.

VENGEANCE POWER GAME


Η παρουσίαση του νέου Vengeance Power Game ανοίγει νέους ορίζοντες στους ψαράδες αυτής της τεχνικής με μικρό προϋπολογισμό.

BLUE ROMANCE SHORE JIGGING




Όταν στοχεύουμε σε ψάρια που βρίσκονται σε μακρινή απόσταση το ιδανικό τεχνητό δόλωμα είναι τα metal jigs.

BASSTERRA BX





Αυτό το καλάμι δημιουργήθηκε για την αγορά της νότιας Ασίας όπου ψαρεύουν barramundi και  Snakehead,  αλλά βρίσκει εφαρμογή σε αρκετές περιοχές της Ευρώπης.

BLUE ROMANCE EGING






Egging είναι η παραδοσιακή Ιαπωνική τεχνική για το ψάρεμα της σουπιάς και των καλαμαριών, με τεχνητά δολώματα μίμησης γαρίδας ή ψαριού.

BLUE ROMANCE LIGHT GAME (ROCK FISHING)





Όταν ψαρεύετε με μικρά τεχνητά δολώματα και στοχεύετε σε επιφυλακτικά ψάρια η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.