Follow by Email

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΦΡΕΝΑ 2018
(Κάνετε κλίκ επάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε με τον πιο οικονομικό μηχανισμό της Shimano. Η Shimano είναι υπερήφανη που εξόπλισε τον Hyperloop FB με μπομπίνα AR-C. Μεγαλύτερη άνεση και λιγότερη προσπάθεια άρα μεγαλύτερη ευχαρίστηση στους αρχάριους ψαράδες. Κλασικός σχεδιασμός και σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως Super Stopper, Varispeed, Dyna Balance και Power Roller. Τα μικρά μοντέλα προτείνονται για Spinning, Feeder, Match, ενώ το 6000 για Heavy Spinning, Light Surf Casting και βαθιά καθετή. 


Το φινίρισμα σε μαύρο μάτ με πινελιές στο χρώμα του μετάλλου θα σας τραβήξουν αρχικά την προσοχή σε αυτόν τον μηχανισμό. Μοιάζει ακριβός αλλά δεν είναι. Διαθέτει μπομπίνα αλουμινίου και τεράστια δύναμη. Ο ειδικά σχεδιασμένος ρότορας περιστρέφεται με μοναδική απαλότητα ενώ το ρουλεμάν και το ρουλεμάν roller συνεργάζονται αρμονικά με τα γρανάζια και προσφέρουν εξαιρετική λειτουργία ισάξια μηχανισμών πολύ υψηλότερης τιμής. Το Sienna είναι η ιδανική επιλογή για νέους ψαράδες γιατί προσφέρει Shimano ποιότητα σε εξαιρετική τιμή. Διαθέτει ελαφρύ M-compact XGT-7 κορμό, 2 ανοξείδωτα ρουλεμάν συν ένα ρουλεμάν roller που προσφέρουν λειτουργία που σπάνια συναντάται σε μηχανισμούς με αυτή την τιμή. Επίσης διαθέτει Varispeed II σύστημα κατανομής και AR-C μπομπίνα για εξαιρετικές βολές.


 Το εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα του Catana FC θα εντυπωσιάσει τους ψαράδες που θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Ανήκει στο πρόγραμμα P4, έχει εξαιρετική απόδοση και μοναδική αντιστοιχία ποιότητας-τιμής. Διαθέτει ελαφρύ κορμό ΧΤ7, 2 ανοξείδωτα ρουλεμάν κλειστού τύπου κι ένα ρουλεμάν roller  για απαλή λειτουργία. Επίσης διαθέτει εκπληκτικό φρένο πολλαπλών δίσκων που είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες διαφορετικών τεχνικών, Varispeed σύστημα κατανομής, πομπίνα AR-C για μέγιστη απόδοση στις ρίψεις. 
Η αναβαθμισμένη νέα έκδοση του Nexave FD είναι πλέον γεγονός. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Nexave σε διάφορες τεχνικές ψαρέματος, αφού διαθέτει φρένο με μικρορυθμίσεις ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε ψάρι χωρίς προβλήματα. Διατίθεται σε πολύ προσιτή τιμή και είναι ιδανικό για νέους ψαράδες, που θέλουν να νιώσουν την ποιότητα της Shimano.Ο πιο προσιτός μηχανισμός Shimano με γρανάζια Hagane για χρήση σε αντίξοες συνθήκες. Διαθέτει 3 ανοξείδωτα ρουλεμάν και ένα ρουλεμάν roller που διασφαλίζουν μέγιστη απόδοση. Το Varispeed II σύστημα κατανομής της μισινέζας σε συνδυασμό με την Cold forged AR-C πομπίνα βελτιώνει κατά πολύ την απόδοση στις βολές. 
Ο νέος Sahara FI διαθέτει γρανάζια Hagane για χρήση σε αντίξοες συνθήκες, X-ship που αυξάνει την δύναμη ανάκτησης διατηρώντας την απαλή λειτουργία ακόμη και σε μεγάλο φορτίο, 4 ανοξείδωτα ρουλεμάν και ένα ρουλεμάν roller που διασφαλίζουν μέγιστη απόδοση. Επίσης διαθέτει G-Free κορμό που βελτιώνει την ισορροπία και μειώνει την καταπόνηση και Varispeed II σύστημα κατανομής της μισινέζας και AR-C πομπίνα για εξαιρετικές βολές. 
Shimano P4 σημαίνει δύναμη, ακρίβεια, απόδοση, ευχαρίστηση και συνδυάζει την ποιότητα, τον σχεδιασμό και όλα αυτά σε προσιτή τιμή. Ο νέος Nasci FB διαθέτει τεχνολογία κορυφαίων μοντέλων, ανεβάζοντας το επίπεδο στην σειρά των μηχανισμών P4. Διαθέτει Hagane γρανάζια, σύστημα X-Ship για απόλυτη ακρίβεια στην λειτουργία, 4 ανοξείδωτα ρουλεμάν κλειστού τύπου και ένα ρουλεμάν roller που διασφαλίζουν την μέγιστη απόδοση. G-Free κορμό για απόλυτη ισορροπία. Varispeed II σύστημα κατανομής και AR-C πομπίνα για εξαιρετικές βολές, σύστημα Core Protect για επιπλέον προστασία. 
Το νέο Ultegra FB διαθέτει την αποκλειστική τεχνολογία της Shimano η οποία εμπνέει εμπιστοσύνη και μεγιστοποιεί τις επιτυχίες σας. Διαθέτει:
-Γρανάζια Hagane για χρήση σε αντίξοες συνθήκες.
-X-Ship που αυξάνει την δύναμη ανάκτησης διατηρώντας την απαλή λειτουργία ακόμη και σε μεγάλο φορτίο.
-G-Free κορμό που βελτιώνει την ισορροπία και μειώνει την καταπόνηση.
-Aero Wrap για άριστη κατανομή της μισινέζας ή του νήματος.
-Coreprotect που προστατεύει από την είσοδο νερού.
-AR-C cold Forged aluminium πομπίνα.
-Αδιάβροχο φρένο.

Τα εξαιρετικά ανθεκτικά γρανάζια Hagane του Stradic FK προσφέρουν μοναδική απόδοση και δύναμη. Ο υβριδικός κορμός από XGT-7 και Aluminium αποτελεί την τέλεια προστασία και υποστήριξη στο σύστημα X-Ship και Α-RB ρουλεμάν κλειστού τύπου ώστε να λειτουργήσουν στην μέγιστη απόδοση. Το αδιάβροχο φρένο μπροστά έχει ελεγχόμενη ρύθμιση, ενώ το σύστημα Rigid Support Drag εξαλείφει τυχόν απόκλιση της πομπίνας όταν ρυθμίζετε το φρένο στο ελάχιστο. Η βίδα της μανιβέλας μειώνει την απώλεια ενέργειας γιατί είναι απευθείας συνδεδεμένη με τα γρανάζια. Το Stradic FK έχει πλέον τεράστια διαφορά με τον προκάτοχό του, είναι ένας καινούργιος μηχανισμός σχεδιαστικά και τεχνολογικά. 
Το Stradic CI4+ είναι ο ιδανικός συνδυασμός για σύγχρονα καλάμια τύπου lightweight. Το Ultra Light Action του Sdradic CI4+ FB δίνει ζωή στα τεχνητά δολώματα και κάνει το ψάρεμα πιο αποδοτικό, πιο αποτελεσματικό και πιο ευχάριστο. Διαθέτει:
-Σύστημα X-Ship που συνδυάζεται με τα ισχυρά γρανάζια Hagane.
-Νέος ασύμμετρος Magnumlite ρότορας για απίστευτα ανάλαφρη περιστροφή.
-G Free κορμό που μεγιστοποιεί την ισορροπία ειδικά με καλάμια τύπου lightweight.
-Hagane κορμό με σύστημα προστασίας από το νερό Coreprotect.
-ΑR-C Light πομπίνα και Aero Wrap προσφέρουν μοναδική τύλιξη.
-Νέο σύστημα φρένου με εύκολο στην χρήση κουμπί.

Τα πιο σημαντικά τεχνολογικά και μηχανολογικά επιτεύγματα της Shimano
συμπεριλαμβάνονται στην δημιουργία του Fireblood FA .Η
εντυπωσιακή εμφάνιση συνδυάζεται με την άψογη λειτουργία και είναι ικανό να
αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση σε οποιεσδήποτε συνθήκες .Ο μηχανισμός ψαρέματος Fireblood FA προσφέρει όλα όσα περιμένετε απ’ την Shimano. 


Ο νέος Twin Power XD προσφέρει εκπληκτική λειτουργία μέσω δύναμης, της σύγχρονης τεχνολογίας και των καινοτομιών. Διαθέτει:
-Αναβαθμισμένο σύστημα γραναζιών Micromodule Hagane Gear για χρήση σε αντίξοες συνθήκες.
-Hagane κορμό με σχεδιασμό G-Free που προσφέρει προστασία και ακαμψία.
-Coreprotect II που αποτρέπει την διείσδυση του νερού στο line roller.
-πολύ ανθεκτικό cross carbon φρένο που βελτιώνει τον έλεγχο στην μάχη με το ψάρι.
-X-ship που βελτιώνει την δύναμη ανάκτησης διατηρώντας απαλή λειτουργία ακόμη κι όταν έχουμε μεγάλα φορτία.
-Aero Wrap που προσφέρει μοναδική κατανομή της μισινέζας στην πομπίνα.
-LIghtweight Magnumlite ρότορας για απόλυτο έλεγχο στην τύλιξη.
-AR-C Lightweight cold forged aluminium πομπίνα.


Το νέο Vanquish αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία lightweight. Διαθέτει:
-Απίστευτα μικρό βάρος
-Χ-Ship που συνδυάζεται μοναδικά με το σύστημα γραναζιών Hagane Micro Module.
-Νέο ασύμμετρο Magnumlite ρότορα για απίστευτα ανάλαφρη περιστροφή.
-G Free κορμό που μεγιστοποιεί την ισορροπία ειδικά με καλάμια lightweight.
-Lightweight Magnesium σώμα με σύστημα προστασία από το νερό Coreprotect.
-Μονή μανιβέλα Carbon.
-Νέο σύστημα φρένου με εύκολο στην χρήση κουμπί.


Ο νέος μηχανισμός Stella, πέρα από τον εντυπωσιακό σχεδιασμό καταφέρνει να συνδυάσει τις καινοτομίες, την τεχνολογία και την απίστευτη κατασκευαστική ικανότητα των μηχανικών της Shimano, προσφέροντας την τέλεια απόδοση. Σχεδόν κάθε κομμάτι του νέου Stella έχει επανασχεδιαστεί και βελτιωθεί. Νέο σύστημα γραναζιών και ρουλεμάν, ακόμη και η τοποθέτηση των εσωτερικών στοιχείων έχει αλλάξει ώστε όχι μόνο να αισθάνεστε την διαφορά αλλά να σας προσφέρει απαράμιλλη εμπιστοσύνη στην χρήση. Με το νέο Stella, ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η απόδοση ενός μηχανισμού αλλάζει επίπεδο. Μεγιστοπoιείται η απόλαυση του ψαρέματος και είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Όλους τους μηχανισμούς θα τους βρείτε στο δίκτυο καταστημάτων SHIMANO SHOP που σας τους προμηθεύουν συνοδευόμενους πάντοτε από γραπτή τριετή εγγύηση της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου