Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

SBAITRUNNER 6000 XTEA




ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ
Για να είναι ένα ψάρεμα επιτυχημένο πρέπει εκτός από την ικανότητα, την τεχνική και την τύχη του ψαρά, τα εργαλεία να εμπνέουν εμπιστοσύνη.
Και εμπιστοσύνη σημαίνει να μπορούν να ανταποκριθούν επάξια ακόμη και αν χρειάζεται να φτάσουν στα όρια. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί προσπάθησαν να παρουσιάσουν παρόμοιες τεχνολογικές καινοτομίες με αυτές της Shimano, αλλά πόσο κοντά μπορεί να φτάσουν. Αν ρωτήσετε τους ψαράδες ανά τον κόσμο θα σας πουν το εξής « Αν δεν γράφει Shimano τότε δεν είναι Baitrunner». Το νέο Super Baitrunner Aero 6000 XTE-A είναι ένας τελείως νέος Baitrunner μηχανισμός που απευθύνεται στους ψαράδες που αναζητούν το απόλυτο. Στο νέο εργονομικά σχεδιασμένο σώμα του έχουν προστεθεί οι τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται εντυπωσιακά βελτιωμένος στον τομέα των φρένων και της απελευθέρωσης, προσφέροντας άνεση στη χρήση και απόλυτο έλεγχο. Εσωτερικά τα νέα γρανάζια και το σύστημα κατανομής της μισινέζας κάνουν το νέο Super Baitrunner Aero 6000 XTE-A τον καλλίτερο Baitrunner στον κόσμο. Το κάρτερ λαδιού φροντίζει για την αυτολίπανση του μηχανισμού και διασφαλίζει την άριστη λειτουργία των γραναζιών. Επίσης πολύ σημαντική καινοτομία αποτελούν οι δύο σφυρήλατες πομπίνες που διαθέτει που είναι διπλής ανοδίωσης cold forged με χρώματα χρυσό και σκούρο γκρι. Τα χρώματα είναι εδικά και προσφέρουν έξτρα προστασία από την διάβρωση ειδικά όταν ψαρεύετε στην θάλασσα.




SUPER BAITRUNNER AERO

6000 XTE-A
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΒΑΡΟΣ (ΓΡΑΜ.)
615
ΡΟΥΛΕΜΑΝ
SHIELDED STAINLESS STEEL
7
ΠΟΛΥΡΟΥΛΕΜΑΝ
1
ΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ
4,6:1
ΑΝΑΚΤΗΣΗ
84
ΦΡΕΝΑ (kg)
6
ΠΛΑΙΣΙΟ
ΧΤ - 7
ΜΑΝΙΒΕΛΑ
DOUBLE
ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ
CAP
ΥΛΙΚΟ ΠΟΜΠΙΝΑΣ
COLD FORGED ALUMINIUM
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ(mm/m)
0,35/240


ZINC DIECASTED
ALUMINIUM
  •         
COLD FORGED GEAR
  •         
HYPERGEAR
  •         
SPARE SPOOL
  •         
MAINTENANCE PORT
  •         
AERO WRAP
  •         
SUPER STOPPER II
  •         
DYNA – BALANCE
  •         
FLOATING SHAFT II
  •         
POWER ROLLER
  •         
BIOGRIP
  •         



ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

XT-7 ΣΩΜΑ: Είναι ένα αποκλειστικό υλικό της Shimano από γραφίτη, το οποίο είναι ελαφρύ, ανθεκτικό στην διάβρωση και πολύ δυνατό.

CF ALUMINUM COLD FORGED SPOOL: Αυτές οι πομπίνες δημιουργούνται από κράμα αλουμινίου με κρύα σφυρηλάτηση. Η διαδικασία αυτή δημιουργεί ελαφριές πομπίνες με μεγάλη δομική δύναμη και περισσότερη αντίσταση στη διάβρωση και τις φθορές.

ROLLER BEARING: Η Shimano είναι η μοναδική εταιρία που κατασκευάζει τα δικά της Roller Bearing. Αυτό το τεχνολογικό επίτευγμα διασφαλίζει την άριστη λειτουργία χωρίς αντεπιστροφή. Ένα roller bearing της Shimano αντιστοιχεί σε 3-4 κοινά bail bearings.

HYBRID ALUMINIUM BODY: Ο συνδυασμός αλουμινίου και γραφίτη ΧΤ-7 διατηρεί το μέγιστο της δύναμης στο σημείο που απαιτείται.

HYPERGEAR: Το κατασκευασμένο με απίστευτη ακρίβεια γρανάζι μεταδίδει την μέγιστη δύναμη από την μανιβέλα στον ρότορα. Σχεδιασμένο να αντέχει στις καταπονήσεις απαιτεί λιγότερη προσπάθεια από τον χρήστη ανταποδίδοντας μεγαλύτερη σταθερότητα και εντυπωσιακές επιδόσεις ενώ παράλληλα μειώνει σε μέγιστο βαθμό τις φθορές.

COLD FORGED ALUMINIUM GEAR: Το γρανάζι από κράμα αλουμινίου επεξεργασμένο με την διαδικασία cold Forging, έχει χαμηλό βάρος και μεγάλη δύναμη ώστε να αντέχει στις φθορές και τις καταπονήσεις.

S-SPOOL: Στους μηχανισμούς της Shimano οι πομπίνες είναι σφυρήλατες γεγονός που αναβαθμίζει την ποιότητα και την αντοχή τους στις φθορές και τον χρόνο. Το δαχτυλίδι της πομπίνας, στα πολύ καλά μοντέλα, είναι κατασκευασμένο από Zirconia με επικάλυψη τιτανίου το οποίο ως υλικό είναι 10 φορές πιο ισχυρό και ανθεκτικό από το ανοξείδωτο ατσάλι.

DOUBLE HANDLE: Διπλή μανιβέλα για καλύτερη ισορροπία και άμεση δράση.

BAITRUNNER LEVER: Το σύστημα Baitrunner έγινε σημείο αναφοράς στο ψάρεμα μεγάλων ψαριών και πλέον ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό των μεγάλων μηχανισμών. Με το σύστημα Baitrunner έχουμε την πλήρη απελευθέρωση της μισινέζας διατηρώντας παράλληλα τον απόλυτο έλεγχο.

AERO WRAP: Το Aero System της Shimano περιλαμβάνει και το Aero Wrap που διασφαλίζει το σωστό τύλιγμα της μισινέζας στην πομπίνα αυξάνοντας έτσι την δυνατότητα για μακρύτερα πετάγματα. Η μισινέζα επικάθεται με μοναδικό τρόπο κάνοντας το σχήμα της μπομπίνας αεροδυναμικό.

VARISPEED: Η άριστη κατανομή της μισινέζας στην μπομπίνα είναι το πιο βασικό χαρακτηριστικό για μακρινή βολή με ακρίβεια. Το επαναστατικό σύστημα Varispeed της Shimano αποτελείται από δύο γρανάζια. Το ένα είναι οβάλ και το άλλο τετράγωνο! Μόνο με το απόλυτα εξειδικευμένο πρόγραμμα που δημιούργησε η Shimano μπορεί να κάνει τα δύο γρανάζια να δουλεύουν αρμονικά. Το αποτέλεσμα είναι η άψογη παράλληλη τύλιξη της μισινέζας.

SUPER STOPPER II: Εάν τοποθετήσετε τον διακόπτη του μηχανισμού στην θέση αντι-επιστροφής θα διαπιστώσετε μηδενική κίνηση της μανιβέλας λόγο του Super Stopper II. Αλάνθαστο κάθε στιγμή στις πρακτικές του λειτουργίες, περιλαμβάνονται μικρορρυθμίσεις για μύτες quiver ή για χρήση βομβητών.

DYNA-BALANCE: Αυξάνει την απαλότητα και την ισορροπία ενώ συγχρόνως μπορεί να δέχεται τα φορτία που μεταβιβάζουν τα εσωτερικά μέρη του μηχανισμού.

POWER ROLLER: Ο ειδικός σχεδιασμός του Power roller της Shimano μειώνει δραματικά το στρίψιμο της μισινέζας την ώρα της χρήσης, μεγάλο προτέρημα όταν χρησιμοποιείται ψιλή μισινέζα ή νήμα.

FLOATING SHAFT II: Το σημείο κλειδί στους μηχανισμούς είναι εκεί που ο άξονας έρχεται σε επαφή με το πηνίο. Οι σχεδιαστές της Shimano περιόρισαν το κενό στο σημείο επαφής τοποθετώντας ρουλεμάν στις δύο πλευρές του άξονα. Το αποτέλεσμα είναι ο μηχανισμός να δουλεύει ανάλαφρα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

BIOGIP: Η περιοχή κάτω από την θέση του μηχανισμού έχει μειωθεί σε μέγεθος και έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε τοποθετώντας τα δάχτυλά σας να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των λειτουργιών ου καλαμιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου