Follow by Email

Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

AERO TECHNIUM 10000 MgS XSA

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ. 
Το σώμα και ο ρότορας είναι από Μαγνήσιο και προσφέρουν την απόλυτη αίσθηση λειτουργίας. Βάρος 495γρμ. !!! πρωτόγνωρο για μηχανισμό ψαρέματος Surfcasting.
Slow Oscillation και Aero Wrap τυλίγουν άψογα την μισινέζα πάνω στην σφυρήλατη διπλά ανοδιομένη πομπίνα. Λόγος μεταβολής 4.3:1 με ανάκτηση 102 εκ. ανά περιστροφή και εργονομική ξύλινη λαβή. Instant Drag σε συνεργασία με το φρένο πολλαπλών δίσκων δίνουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία που απαιτείται. 8 A-RB ρουλεμάν κλειστού τύπου συν το roller προσφέρουν λειτουργία ισοδύναμη με 12 ρουλεμάν.
AERO TECHNIUM MgS

10000 XS-A
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΕΝΟΥ
ΒΑΡΟΣ (ΓΡΑΜ.)
495
ΡΟΥΛΕΜΑΝ
SHIELDED A-RB
8
ΠΟΛΥΡΟΥΛΕΜΑΝ
1
ΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ
4,3:1
ΑΝΑΚΤΗΣΗ
102
ΦΡΕΝΑ (kg)
16
ΠΛΑΙΣΙΟ
MAGNESIUM
ΜΑΝΙΒΕΛΑ
SINKLE MACHINED ALUMINIUM
ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ
ONE PIECE
ΥΛΙΚΟ ΠΟΜΠΙΝΑΣ
DOUBLE ANODISED
COLD FORGED ALUMINIUM
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ(mm/m)
0,35/390
ΕΞΤΡΑ ΠΟΜΠΙΝΑ
DOUBLE ANODISED
COLD FORGED ALUMINIUM
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΟΜΠΙΝΑΣ
RD 11928


COLD FORGED
ALUMINIUM GEAR
 •         
SLOW SPEED OSCILATION
 •         
AERO WRAP
 •         
MAINTENANCE PORT
 •         
AR-C SPOOL
 •         
WATERPROOF DRAG
 •         
HYPERGEAR
 •         
SUPER STOPPER II
 •         
DYNA – BALANCE
 •         
FLOATING SHAFT II
 •         
POWER ROLLER
 •         
BIOGRIP
 •         

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

MAGNESIUM COATING (MgS): Το κράμα μαγνησίου που χρησιμοποιείται για την δημιουργία των μηχανισμών SR παρουσιάζει εξαιρετική αντίσταση στην διάβρωση. Η επιφάνειά του προστατεύεται από έχτρα αντιδιαβρωτικό φινίρισμα έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη θάλασσα.
CF ALUMINUM COLD FORGED SPOOL: Αυτές οι πομπίνες δημιουργούνται από κράμα αλουμινίου με κρύα σφυρηλάτηση. Η διαδικασία αυτή δημιουργεί ελαφριές πομπίνες με μεγάλη δομική δύναμη και περισσότερη αντίσταση στη διάβρωση και τις φθορές.
ROLLER BEARING: Η Shimano είναι η μοναδική εταιρία που κατασκευάζει τα δικά της Roller Bearing. Αυτό το τεχνολογικό επίτευγμα διασφαλίζει την άριστη λειτουργία χωρίς αντεπιστροφή. Ένα roller bearing της Shimano αντιστοιχεί σε 3-4 κοινά bail bearings.
S A-RB : Τα υψηλής ποιότητας ρουλεμάν A-RB κλειστού τύπου έχουν λαστιχένιο ή ανοξείδωτο κάλυμμα (ανάλογα με το μέγεθός τους) και δεν επιτρέπουν στην άμμο και την σκόνη να εισχωρήσουν, προσφέροντας την απόλυτη προστασία από την διάβρωση.
AR-C SPOOL: Μετά από χιλιάδες δοκιμές ρίψεις και προσομοιώσεις σε υπολογιστή έχει επιβεβαιωθεί ότι η νέα πομπίνα AR-C παρέχει τις μεγαλύτερες αποστάσεις ρίψεις από μια κοινή πομπίνα, ενώ αποτρέπει τις σπασμωδικές κινήσεις και το μπέρδεμα της πετονιάς ή του νήματος. Ο σχεδιασμός της μπομπίνας σε σχήμα V έχει ως αποτέλεσμα η μισινέζα να ξετυλίγετε σε μικρότερες σπείρες με αποτέλεσμα την μείωση των φθορών στο πρώτο δαχτυλίδι  και να πετυχαίνονται πιο μακρινές βολές με μεγαλύτερη ακρίβεια.
INSTANT DRAG: Το σύστημα φρένων Instant Drag, σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την βίδα του συμπλέκτη από την ελεύθερη θέση στην θέση προρρύθμισης με δύο περιστροφές. Είναι πολύ σημαντικό, για να μην χάσετε το ψάρι, να κάνετε σωστή προρρύθμιση του φρένου που να μην ξεπερνά το όριο θραύσης της πετονιάς.
ONE PIECE BAIL: Ο βραχίονας αποτελείται από ένα μόνο τμήμα και δεν επιτρέπει το χαλάρωμα της μισινέζας την ώρα της χρήσης. Το ανοξείδωτο ατσάλι μειώνει δραματικά τα στριψίματα και κατευθύνει με μεγαλύτερη ταχύτητα την μισινέζα στο line roller.
2 SPEED OSCILLATION: Το 2 Speed Oscillation είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα κατανομής της μισινέζας στην πομπίνα την ώρα της τύλιξης. Όταν ο ρότορας περιστρέφεται η πομπίνα ανεβαίνει γρήγορα αλλά κατεβαίνει αργά. Αυτό προστατεύει τις σπείρες της μισινέζας από το να μπερδεύονται μεταξύ τους κι έτσι έχουμε καλύτερη συμπεριφορά και καλλίτερες ρίψεις.
AERO WRAP: Το Aero System της Shimano περιλαμβάνει και το Aero Wrap που διασφαλίζει το σωστό τύλιγμα της μισινέζας στην πομπίνα αυξάνοντας έτσι την δυνατότητα για μακρύτερα πετάγματα. Η μισινέζα επικάθεται με μοναδικό τρόπο κάνοντας το σχήμα της μπομπίνας αεροδυναμικό.
WATERPROOF DRAG: Οι λαστιχένιες φλάντζες προστατεύουν το φρένο κατά την είσοδο νερού και άμμου στο εσωτερικό.
EASY MEINTENANCE PORT: Το σύστημα αυτό δίνει την δυνατότητα στον μηχανισμό να αυτολιπαίνετε κατά την διάρκεια της λειτουργίας. Ξεβιδώνοντας μια βίδα στον κορμό του μηχανισμού, κάτω από την μανιβέλα, και προσθέτοντας την ποσότητα του λιπαντικού που προτείνει ο κατασκευαστής, διατηρούμε τα εσωτερικά μέρη του μηχανισμού σε άριστη κατάσταση αποφεύγοντας το ρίσκο της διάλυσης και συναρμολόγησης.
HYPERGEAR: Το κατασκευασμένο με απίστευτη ακρίβεια γρανάζι μεταδίδει την μέγιστη δύναμη από την μανιβέλα στον ρότορα. Σχεδιασμένο να αντέχει στις καταπονήσεις απαιτεί λιγότερη προσπάθεια από τον χρήστη ανταποδίδοντας μεγαλύτερη σταθερότητα και εντυπωσιακές επιδόσεις ενώ παράλληλα μειώνει σε μέγιστο βαθμό τις φθορές.
SUPER STOPPER II: Εάν τοποθετήσετε τον διακόπτη του μηχανισμού στην θέση αντι-επιστροφής θα διαπιστώσετε μηδενική κίνηση της μανιβέλας λόγο του Super Stopper II. Αλάνθαστο κάθε στιγμή στις πρακτικές του λειτουργίες, περιλαμβάνονται μικρορρυθμίσεις για μύτες quiver ή για χρήση βομβητών.
DYNA-BALANCE: Αυξάνει την απαλότητα και την ισορροπία ενώ συγχρόνως μπορεί να δέχεται τα φορτία που μεταβιβάζουν τα εσωτερικά μέρη του μηχανισμού.
POWER ROLLER: Ο ειδικός σχεδιασμός του Power roller της Shimano μειώνει δραματικά το στρίψιμο της μισινέζας την ώρα της χρήσης, μεγάλο προτέρημα όταν χρησιμοποιείται ψιλή μισινέζα ή νήμα.
FLOATING SHAFT II: Το σημείο κλειδί στους μηχανισμούς είναι εκεί που ο άξονας έρχεται σε επαφή με το πηνίο. Οι σχεδιαστές της Shimano περιόρισαν το κενό στο σημείο επαφής τοποθετώντας ρουλεμάν στις δύο πλευρές του άξονα. Το αποτέλεσμα είναι ο μηχανισμός να δουλεύει ανάλαφρα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
BIOGIP: Η περιοχή κάτω από την θέση του μηχανισμού έχει μειωθεί σε μέγεθος και έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε τοποθετώντας τα δάχτυλά σας να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των λειτουργιών ου καλαμιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου