Follow by Email

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

AERO TECHNIUM 12000 XT-B
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.
μηχανικοί ψαρέματος της Shimano διαπρέπουν με το μοντέλο 12000 XT-B. Χρώμα ανθρακί με χρυσές πινελιές στις Cold Forged Aluminium πομπίνες.
Η εργονομική μανιβέλα δίνει την αίσθηση της δύναμης και της απαλής λειτουργίας στον χρήστη, που προκύπτει από τα 7 ρουλεμάν A-RB κλειστού τύπου. Το σύστημα Baitrunner Spool II επιτρέπει την ελεγχόμενη απελευθέρωση της μισινέζας, ενώ την άριστη ανάκτηση της διασφαλίζουν τα συστήματα Slow Speed Oscillation και Aero Wrap.AERO TECHNIUM

12000 XTB
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 
ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΕΝΟΥ
ΒΑΡΟΣ (ΓΡΑΜ.)
620
ΡΟΥΛΕΜΑΝ
SHIELDED A-RB
7
ΠΟΛΥΡΟΥΛΕΜΑΝ
1
ΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ
4,3:1
ΑΝΑΚΤΗΣΗ
>100
ΦΡΕΝΑ (kg)
20
ΠΛΑΙΣΙΟ
DIECASTED ALUMINIUM
ΜΑΝΙΒΕΛΑ
SINGLE MACHINED ALUMINIUM
ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ
ONE PIECE
ΥΛΙΚΟ ΠΟΜΠΙΝΑΣ
DOUBLE ANODISED
COLD FORGED ALUMINIUM
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ(mm/m)
0,40/350
EXTRA ΠΟΜΠΙΝΑ
DOUBLE ANODISED
COLD FORGED ALUMINIUM
ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΜΠΙΝΑΣ
RD12788


COLD FORGED
ALUMINIUMN GEAR
 •         
SLOW SPEED OSCILATION
 •         
AERO WRAP
 •         
MAINTENANCE PORT
 •         
AR-C SPOOL
 •         
WATERPROOF DRAG
 •         
HYPERGEAR
 •         
SUPER STOPPER II
 •         
DYNA – BALANCE
 •         
POWER ROLLER
 •         
FLOATING SHAFT II
 •         
BIOGRIP
 •         
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

CF ALUMINUM COLD FORGED SPOOL: Αυτές οι πομπίνες δημιουργούνται από κράμα αλουμινίου με κρύα σφυρηλάτηση. Η διαδικασία αυτή δημιουργεί ελαφριές πομπίνες με μεγάλη δομική δύναμη και περισσότερη αντίσταση στη διάβρωση και τις φθορές.
ROLLER BEARING: Η Shimano είναι η μοναδική εταιρία που κατασκευάζει τα δικά της Roller Bearing. Αυτό το τεχνολογικό επίτευγμα διασφαλίζει την άριστη λειτουργία χωρίς αντεπιστροφή. Ένα roller bearing της Shimano αντιστοιχεί σε 3-4 κοινά bail bearings.
BAITRUNNER SPOOL: Σε κάποιους μηχανισμούς το σύστημα Baitrunner είναι τοποθετημένο πάνω στην πομπίνα για πιο εύκολη χρήση στα χτυπήματα μεγάλων ψαριών.
ONE PIECE BAIL: Ο βραχίονας αποτελείται από ένα μόνο τμήμα και δεν επιτρέπει το χαλάρωμα της μισινέζας την ώρα της χρήσης. Το ανοξείδωτο ατσάλι μειώνει δραματικά τα στριψίματα και κατευθύνει με μεγαλύτερη ταχύτητα την μισινέζα στο line roller.
COLD FORGED ALUMINIUM GEAR: Το γρανάζι από κράμα αλουμινίου επεξεργασμένο με την διαδικασία cold Forging, έχει χαμηλό βάρος και μεγάλη δύναμη ώστε να αντέχει στις φθορές και τις καταπονήσεις.
SLOW OSCILLATION SYSTEM: Η εφαρμογή του συστήματος Slow Oscillation, σχεδόν σε όλες τις σειρές της Shimano, έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της ταχύτητας κατανομής της μισινέζας στην πομπίνα. Με την μείωση της ταχύτητας επιτυγχάνεται απόλυτος έλεγχος κατά την διάρκεια του τυλίγματος της μισινέζας, αλλά και ελαχιστοποιείται η απώλεια ενέργειας την ώρα της βολής.
AERO WRAP II: Το Aero Wrap II είναι ένα ειδικό σύστημα κίνησης και λειτουργίας των γραναζιών σχεδιασμένο και εναρμονισμένο με την πομπίνα A-RC. Μειώνοντας δραματικά τις τριβές η Shimano πέτυχε το απόλυτο στο στρώσιμο της μισινέζας στην μπομπίνα, αποτρέποντας την απώλεια ενέργειας. Οι πυκνές παράλληλες σπείρες σε συνδυασμό με το σύστημα 2 speed  oscillation προσφέρουν άνετες και μακρινές ρίψεις.
AR-C SPOOL: Μετά από χιλιάδες δοκιμές ρίψεις και προσομοιώσεις σε υπολογιστή έχει επιβεβαιωθεί ότι η νέα πομπίνα AR-C παρέχει τις μεγαλύτερες αποστάσεις ρίψεις από μια κοινή πομπίνα, ενώ αποτρέπει τις σπασμωδικές κινήσεις και το μπέρδεμα της πετονιάς ή του νήματος. Ο σχεδιασμός της μπομπίνας σε σχήμα V έχει ως αποτέλεσμα η μισινέζα να ξετυλίγετε σε μικρότερες σπείρες με αποτέλεσμα την μείωση των φθορών στο πρώτο δαχτυλίδι  και να πετυχαίνονται πιο μακρινές βολές με μεγαλύτερη ακρίβεια.
EASY MEINTENANCE PORT: Το σύστημα αυτό δίνει την δυνατότητα στον μηχανισμό να αυτολιπαίνετε κατά την διάρκεια της λειτουργίας. Ξεβιδώνοντας μια βίδα στον κορμό του μηχανισμού, κάτω από την μανιβέλα, και προσθέτοντας την ποσότητα του λιπαντικού που προτείνει ο κατασκευαστής, διατηρούμε τα εσωτερικά μέρη του μηχανισμού σε άριστη κατάσταση αποφεύγοντας το ρίσκο της διάλυσης και συναρμολόγησης.
WATERPROOF DRAG: Οι λαστιχένιες φλάντζες προστατεύουν το φρένο κατά την είσοδο νερού και άμμου στο εσωτερικό.
HYPERGEAR: Το κατασκευασμένο με απίστευτη ακρίβεια γρανάζι μεταδίδει την μέγιστη δύναμη από την μανιβέλα στον ρότορα. Σχεδιασμένο να αντέχει στις καταπονήσεις απαιτεί λιγότερη προσπάθεια από τον χρήστη ανταποδίδοντας μεγαλύτερη σταθερότητα και εντυπωσιακές επιδόσεις ενώ παράλληλα μειώνει σε μέγιστο βαθμό τις φθορές.
SUPER STOPPER II: Εάν τοποθετήσετε τον διακόπτη του μηχανισμού στην θέση αντι-επιστροφής θα διαπιστώσετε μηδενική κίνηση της μανιβέλας λόγο του Super Stopper II. Αλάνθαστο κάθε στιγμή στις πρακτικές του λειτουργίες, περιλαμβάνονται μικρορρυθμίσεις για μύτες quiver ή για χρήση βομβητών.
DYNA-BALANCE: Αυξάνει την απαλότητα και την ισορροπία ενώ συγχρόνως μπορεί να δέχεται τα φορτία που μεταβιβάζουν τα εσωτερικά μέρη του μηχανισμού.
POWER ROLLER: Ο ειδικός σχεδιασμός του Power roller της Shimano μειώνει δραματικά το στρίψιμο της μισινέζας την ώρα της χρήσης, μεγάλο προτέρημα όταν χρησιμοποιείται ψιλή μισινέζα ή νήμα.
FLOATING SHAFT II: Το σημείο κλειδί στους μηχανισμούς είναι εκεί που ο άξονας έρχεται σε επαφή με το πηνίο. Οι σχεδιαστές της Shimano περιόρισαν το κενό στο σημείο επαφής τοποθετώντας ρουλεμάν στις δύο πλευρές του άξονα. Το αποτέλεσμα είναι ο μηχανισμός να δουλεύει ανάλαφρα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
BIOGIP: Η περιοχή κάτω από την θέση του μηχανισμού έχει μειωθεί σε μέγεθος και έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε τοποθετώντας τα δάχτυλά σας να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των λειτουργιών ου καλαμιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου