Follow by Email

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΞΗΣ SALT WATER 2018
(Κάνετε κλικ επάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

Διπλή αδιάβροχη προστασία για ακραίες συνθήκες στην θάλασσα.
Το ψάρεμα στην θάλασσα είναι εξαιρετικά δύσκολο γιατί ο κυματισμός και γενικότερα η αλμύρα επηρεάζουν τον μηχανισμό σας. Η εσωτερική δομή των μηχανισμών που κατασκευάζονται γι αυτές τις συνθήκες είναι εκπληκτική. Η είσοδος της αλμύρας στο εσωτερικό του μηχανισμού μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Γι αυτό είναι επιτακτική ανάγκη η αδιαβροχοποίηση του μηχανισμού χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία του. Η διπλή αδιαβροχοποίηση X-SHIELD για την προστασία του κορμού και X-PROTECT για την προστασία του ρότορα ικανοποιούν αυτή την απαίτηση και δεν επιτρέπουν την διείσδυση αλμυρού νερού στο εσωτερικό και θα την βρείτε διαθέσιμη στα μοντέλα της Shimano Stella SW, Saragosa SW, και Spherow SW.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ  ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ
Τόνοι, Ξιφίες, Συναγρίδες, Μαγιάτικα...δεν έχει σημασία το είδος, η Shimano προσφέρει υψηλής ποιότητας μηχανισμούς που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Καινοτόμες τεχνολογίες και premium πρότυπα παραγωγής είναι η εγγύηση ότι μπορείτε να βασιστείτε στους μηχανισμούς ανεξάρτητα από το είδος και το μέρος του κόσμου που ψαρεύετε.
Οι μηχανισμοί Saltwater Spinning της Shimano προσφέρονται με διάφορες σχέσεις μετάδοσης και ισχυρό σύστημα φρένων για κάθε τεχνική, από Heavy speed jigging έως και lightweight spinning, ενώ συγχρόνως διαθέτουν την καλύτερη προστασία ενάντια στην διάβρωση, κάνοντας την συντήρηση τυπική διαδικασία, όσο ακραίες κι αν είναι οι συνθήκες που ψαρεύετε.


Μεσαίου μεγέθους μηχανισμός SW με εξαιρετική ποιότητα και τιμή. Διαθέτει:
.Hagane γρανάζια και X-Ship για μέγιστη δύναμη τύλιξης με ακρίβεια.
.4 ρουλεμάν A-RB κλειστού τύπου και ρουλεμάν roller.
.Αδιάβροχο Cross Carbon φρένο μοναδικής απόδοσης.
.Cold Forged Α-RB πομπίνα για μακρινές βολές με ακρίβεια.

Το νέο Spheros SW είναι ο πιο οικονομικός μηχανισμός της Shimano και διαθέτει πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως γρανάζια X-Ship για μέγιστη δύναμη, υβριδικό κορμό X-Slield, ρότορα XGT-7 με προστασία X-Protect και Super Stopper II. Διατίθεται σε 5000 ιδανικό για Casting, Spinning και Vertical Jigging, ενώ τα μοντέλα 10000 και 20000 έχουν μεγάλη χωρητικότητα και μέγιστο φρένο που τα κάνει ιδανικά για Big Game ψαρέματα για τόνους, ξιφίες κ.τ.λ. ¨Όλα τα μοντέλα έχουν πομπίνα Cold Forged Aluminium A-RC με εξαιρετική απόδοση στις ρίψεις και αντοχή. Το Spheros SW είναι ένα μηχανισμός εξαιρετικός που θα ενθουσιάσει τους ψαράδες ανά τον κόσμο!!!. 


Το Saragosa SW είναι διαθέσιμο σε ένα ευρύ φάσμα μοντέλων από 5000 έως και 25000 ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις των ψαράδων της θάλασσας. Το μικρότερο μοντέλο είναι ιδανικό για Casting, Spinning και Vertical Jigging, ενώ τα μοντέλα 10000 και 25000 έχουν μεγάλη χωρητικότητα και εξαιρετικής ποιότητας φρένο από γραφίτη που τα κάνει ιδανικά για δυναμικά ψαρέματα όπως του τόνου. Διαθέτουν τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως X-Ship και HD γρανάζια, όπως επίσης X-Shield αδιάβροχο κορμό και φρένο για να προστατεύεται από το θαλάσσιο περιβάλλον.


Για τους ψαράδες που θέλουν έναν εξαιρετικό μηχανισμό σε πολύ καλή τιμή για ψάρεμα στην θάλασσα, το νέο Biomaster SW-A είναι η επιλογή. Ο συνδυασμός του μοναδικού συστήματος γραναζιών X-Ship με 6 ρουλεμάν υψηλής ποιότητας Shimano A-RB και ένα ρουλεμάν Roller αποδίδουν καταπληκτική δύναμη και αξιοπιστία. Διατίθεται σε μέγεθος 4000 σε πολύ προσιτή τιμή. Η ιδανική επιλογή θα λέγαμε για τους ψαράδες που δεν συμβιβάζονται.Το νέο Stella SW-B επικεντρώνεται στην απόλυτη δύναμη που απαιτείται για να πιάσετε το πιο δυνατό ψάρι στον κόσμο. Με σχεδιασμό και κατασκευή χωρίς συμβιβασμούς, το Stella SW-B είναι ο απόλυτος Big Game μηχανισμός.

Για να επιτευχθεί αυτό όμως, η αντοχή, η ανθεκτικότητα, η ακαμψία, η αντίσταση στο νερό και το φρένο έχουν όλα αναβαθμιστεί.
Βασικές τεχνολογίες είναι το X-Spip, το οποίο βελτιώνει την απόδοση της μετάδοσης της δύναμης μέσω των γραναζιών, ο κορμός Power Aluminium, o X-Rigid ρότορας, X-Rigid συλλέκτης και X-Rigid μανιβέλα που βελτιώνουν την ακαμψία και μειώνουν την απώλεια δύναμης που προκαλείται από την κάμψη. Η συνέργεια των παραπάνω τεχνολογιών αποτρέπει την απώλεια της δύναμης τροφοδοσίας από την μανιβέλα και δημιουργεί τεράστια δύναμη έλξης. Προκειμένου να υποστηριχτεί αυτή η δύναμη ο μηχανισμός είναι εφοδιασμένος με X-Rigid γρανάζια στην καρδιά του μηχανισμού. X-Tough φρένο, εξαιρετικά ανθεκτικό με ενισχυμένη αντίσταση στην θερμότητα, ικανό να αντιμετωπίσει την εκπληκτική ταχύτητα του τόνου και άλλων παραπλήσιων ψαριών. Επίσης μεγάλη έμφαση δόθηκε στην αντοχή στο νερό, προκειμένου να διατηρηθεί η αρχική απόδοση και ανθεκτικότητα. Αυτό επιτεύχθηκε με το σύστημα X-Slield και το σύστημα X-Protect που εφαρμόζεται στα ευαίσθητα στο νερό σημεία του μηχανισμού.Όλους τους μηχανισμούς θα τους βρείτε στο δίκτυο καταστημάτων SHIMANO SHOP που σας τους προμηθεύουν συνοδευόμενους πάντοτε από γραπτή τριετή εγγύηση της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε..Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου