Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ "GAME FISHING 2012" ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Για να παρακολουθήσετε το σχετικό video του αγώνα κάνετε κλίκ ΕΔΩ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, διοργανώθηκε από το ακούραστο Δ.Σ. του Μ.Ο.Φ.Σ. και την επιτροπή αγωνιστικής αλιείας ένας από τους καλύτερους αγώνες Game Fishing στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο κάμπινγκ Παλιουρίου. Από το απόγευμα του Σαββάτου άρχισαν να καταφτάνουν τα σκάφη των διαγωνιζομένων, τα οποία γλιστρούσαν στην αγκάλη του μικρού φυσικού λιμανιού που βρίσκεται στο κάμπινγκ.
DSC00305
Ο καιρός ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκός κι έτσι αρκετοί ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν για μια αναγνώριση των ψαρότοπων της τράπεζας του αγώνα. Τα μηνύματα όμως στο τέλος της ημέρας δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, καθώς τα ψάρια ήταν λιγοστά κι όχι αξιόλογα.
Στο χώρο του κάμπινγκ είχε διαμορφωθεί ήδη ο κατάλληλος χώρος στον οποίο θα γινόταν την επομένη το ζύγισμα των ψαριών και στη συνέχεια η απονομή των επάθλων στους νικητές.DSC00308
Τον χώρο πλαισίωναν τα αναρτημένα πανό με τα λογότυπα των εταιρειών οι οποίες στήριξαν με τις χορηγίες τους τον αγώνα και προσέφεραν δώρα μεγάλης αξίας που απονεμήθηκαν στους νικητές του αγώνα αλλά και κληρώθηκαν μεταξύ των συμμετασχόντων μετά το πέρας του αγώνα.
Ο Μ.Ο.Φ.Σ. είχε φροντίσει για τη διαμονή των συμμετασχόντων που ήρθαν από το Σάββατο στο Παλιούρι σε παρακείμενο ξενοδοχείο, με ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.
Το πρωί της Κυριακής ο καιρός ήταν ιδιαίτερα καλός με ένα βορειοανατολικό 2 μποφόρ να πνέει στην περιοχή. Οι εγγραφές ήταν λιγοστές, ίσως λόγω κρίσης όπως πολλοί ανέφεραν, κι έτσι είχαμε μόνο 12 σκάφη με 36 συμμετοχές.DSC_1943
Με το πέσιμο της σημαίας, τα σκάφη με τα πληρώματά τους αναπτύσσουν ταχύτητα σχίζοντας την γαληνεμένη θάλασσα κατευθυνόμενα για τους τόπους όπου πιστεύουν πως θα συναντήσουν τα τονάκια.
Κάποιοι επιλέγουν τα κοντινά σημεία για να ψαρέψουν παλαμίδες και καρβούνια, παλιά δοκιμασμένη συνταγή, όταν δεν έχει τονάκια.
Στις 14.30 ο αγώνας έληξε κι όλοι βρίσκονται ήδη στον χώρο ζύγισης παραδίδοντας τα αλιεύματα στην επιτροπή αγωνιστικής αλιείας για το ζύγισμα.
Πρώτος νικητής του αγώνα αναδείχθηκε το σκάφος του Ματάκου Απόστολου με ένα ψάρι βάρους 13.200gr. Δεύτερος νικητής του αγώνα αναδείχθηκε το σκάφος του Χοροζόπουλου Μανώλη με ψάρια βάρους 2.200gr. Τρίτος νικητής αναδείχθηκε το σκάφος του Κασάμπαλη Παναγιώτη με ψάρια βάρους 1700gr. DSC_1967
Μετά την απονομή των επάθλων το Δ.Σ. του Μ.Ο.Φ.Σ. και επιτροπή αγωνιστικής αλιείας, μας άφησε άφωνους, για μια ακόμη φορά, με την άριστη διοργάνωση ενός υπέροχου μπουφέ με πλούσια εδέσματα.
Τα σχόλια όλων κατά την αποχώρηση ήταν κολακευτικά, αφού ο αγώνας διεξήχθη για μια ακόμη φορά με συλλογικό πνεύμα, όμορφο ανταγωνισμό, χωρίς πάθος και προπάντων χωρίς πονηριές.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου