Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

CITICA 200 E



Το Citica E είναι πιο εργονομικό με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και εντυπωσιακό φινίρισμα. Μικρό σε μέγεθος με μεγάλη χωρητικότητα.
Το Citica E διαθέτει 3BB + 1 RB και πομπίνα Αλουμινίου Lo-Mass. Ο έλεγχος στις βολές διασφαλίζεται από το σύστημα VBS ενώ τα φρένα από Dartanium προσφέρουν σιγουριά. Το Citica E αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.


CITICA

200 E
ΒΑΡΟΣ (ΓΡΑΜ.)
223
ΡΟΥΛΕΜΑΝ
SHIELDED STAINLESS STEEL
3
ΠΟΛΥΡΟΥΛΕΜΑΝ
1
ΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ
6,3:1
ΑΝΑΚΤΗΣΗ
67
ΦΡΕΝΑ (kg)
5
ΠΛΑΙΣΙΟ
DIECAST ALUMINIUM
ΜΑΝΙΒΕΛΑ
DOUBLE PADDLE
ΥΛΙΚΟ ΠΟΜΠΙΝΑΣ
DIECAST ALUMINIUM
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ(lbs/m)
0,20/240


BRASS GEAR
  •          
STAR DRAG
  •          
SUPER STOPPER
  •          
DARTANIUM DRAG
  •          
ADJUSTABLE CLICKER
  •          
LEVEL WIND SYSTEM
  •          
SUPER FREE SYSTEM
  •          
VARIABLE BRAKE
SYSTEM (VBS)
  •          
HYPERGEAR
  •          

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ
DOUBLE HANDLE: Διπλή μανιβέλα για καλύτερη ισορροπία και άμεση δράση.
CLICKER SYSTEM: Αυξάνει την ένταση στο free spool και ενεργοποιεί συναγερμό όταν δαγκώνει ένα ψάρι.
DARDAINIUM DRAG: Αυτό το υλικό που χρησιμοποιείται στο φρένο προσφέρει μεγαλύτερο εύρος ρυθμίσεων με αποτέλεσμα το απόλυτο φρένο που έχει δημιουργήσει ποτέ η Shimano.
STAR DRAG: Το βρίσκουμε σε αρκετούς μηχανισμούς multiplier της Shimano και προσφέρει εξαιρετική και ασφαλή ρύθμιση του φρένου κάτω από δύσκολες συνθήκες ψαρέματος.
LEVEL WIND SYSTEM: Ο κατανεμητής κινείται δεξιά και αριστερά κατά την διάρκεια που μαζεύουμε με την μανιβέλα και διασφαλίζει το σωστό και ομοιόμορφο στρώσιμο της μισινέζας ή του νήματος σε όλο το μήκος του τυμπάνου.
SUPER STOPPER: Το Super Stopper είναι ένα ρουλεμάν μονής κατεύθυνσης που εμποδίζει την αντεπιστροφή.
SUPER FREE SYSTEM: Το ρουλεμάν Super Free, το οποίο υποστηρίζει την λειτουργία του πηνίου, σχεδιάστηκε για να μειώσει τις τριβές του άξονα της πομπίνας την ώρα της ρίψης. Στους στάνταρ bait casting μηχανισμούς όταν πιέζουμε τον μοχλό απελευθέρωσης η πομπίνα είναι ελεύθερη όμως ο άξονας δημιουργεί τριβές που επιβραδύνουν το ξετύλιγμα. Με το σύστημα super free οι τριβές μειώνονται στο ελάχιστο με αποτέλεσμα να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
VBS: Το σύστημα VBS χρησιμοποιεί την φυγόκεντρο δύναμη με σκοπό τον έλεγχο στις ρίψεις. Με αυτό το σύστημα ελέγχεται η δύναμη στο ξετύλιγμα, με τα ανεξάρτητα φρένα, κι έτσι αποφεύγονται τα μπερδέματα που δημιουργούν τριβές και μειώνουν την δύναμη στις ρίψεις. Όταν η ταχύτητα της πομπίνας μειώνεται, η πίεση που ασκεί το σύστημα ελαττώνεται κι έτσι η πομπίνα εξακολουθεί να περιστρέφεται. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερος έλεγχος και μακρινές βολές κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Η ρύθμιση των αντίβαρων ξεκινάει από το μηδέν και φτάνει μέχρι το 6 το οποίο χρησιμοποιείται σε αντίξοες συνθήκες.
HYPERGEAR: Το κατασκευασμένο με απίστευτη ακρίβεια γρανάζι μεταδίδει την μέγιστη δύναμη από την μανιβέλα στον ρότορα. Σχεδιασμένο να αντέχει στις καταπονήσεις απαιτεί λιγότερη προσπάθεια από τον χρήστη ανταποδίδοντας μεγαλύτερη σταθερότητα και εντυπωσιακές επιδόσεις ενώ παράλληλα μειώνει σε μέγιστο βαθμό τις φθορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου