Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

SILENT ASSASSIN AR-C FLOATING ΑΠΟ ΤΗΝ SHIMANO



Το νέο τεχνητό Silent Assassin AR-C Floating σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στην Ιαπωνία από την γνωστή σε όλους μας ιαπωνική εταιρεία Shimano και είναι εξοπλισμένο με τρείς σαλαγκιές Owner για καλύτερη αντοχή και σίγουρα καρφώματα. Διατίθεται σε δύο κωδικούς. Το OM 140F με 14cm μήκος, 23gr βάρος και σε επτά διαφορετικούς χρωματισμούς και το XM 160K με 16cm μήκος, 32gr βάρος και σε τέσσερις διαφορετικούς χρωματισμούς. 

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για το ψάρεμα των λούτσων, των γοφαριών, τονοειδών αλλά και μεγάλων λαβρακιών. Διαθέτει εσωτερικά μια νέα πατέντα της Shimano (RC System) που αποτελείται από ένα έμβολο και ένα ελατήριο, το οποίο κατά την φάση του πετάγματος τραβιέται προς την ουρά του τεχνητού αυξάνοντας έτσι την δύναμη που σπρώχνει το τεχνητό μας μακριά, με αποτέλεσμα η βολή μας να είναι η καλύτερη δυνατή που μπορεί να επιτευχθεί από τεχνητό ψαράκι. 

Κατά την φάση προσγείωσης στο νερό το έμβολο επανέρχεται στην αρχική του θέση, στο μπροστινό τμήμα του ψαριού συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην σωστή γωνία πλεύσης που πρέπει να έχει το τεχνητό μας κατά την φάση της ανάκτησης. Διαθέτει τρισδιάστατα ολογραφικά μάτια,  δυνατό  κρίκο δεσίματος, ενισχυμένη γλώσα για σκληρή χρήση, δόνηση και απίστευτη σταθερότητα.


 Έχει αργή βύθιση και εύρος βύθισης για το 140F, 60-70cm και 40-80cm για το ΧΜ 160Κ. Ζυγισμένο στο χέρι και δοκιμασμένο σε δεξαμενή με ένα σωστά αεροδυναμικό σχήμα και σχεδιασμό επιφανειών με χρήση λέιζερ το νέο Silent Assassin AR-C Floating απευθύνεται σε ξεχωριστούς ψαράδες που απαιτούν το καλλύτερο. Το AR-C σύστημα θα σας βοηθήσει να φτάσετε σε ανέφικτες μέχρι τώρα αποστάσεις από άλλα τεχνητά πετυχαίνοντας εξαιρετικές βολές που φθάνουν μέχρι και τα 72 μέτρα!!!.
Για να δείτε το σχετικό video με την πλέυση και τις δυνατότητες του νέου τεχνητού κάνετε κλίκ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου