Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ALIVIO FΑ 6000




Το φινίρισμα σε μαύρο ματ με πινελιές στο χρώμα του μετάλλου θα σας τραβήξουν την προσοχή σ’ αυτόν τον μηχανισμό. Μοιάζει ακριβός…… αλλά δεν είναι. Διαθέτει μπομπίνα αλουμινίου και τεράστια δύναμη.
Ο ειδικά σχεδιασμένος ρότορας  περιστρέφεται  με μοναδική απαλότητα, ενώ το ρουλεμάν και το ρουλεμάν roller συνεργάζονται αρμονικά με τα γρανάζια και προσφέρουν εξαιρετική λειτουργία ισάξια μηχανισμών πολύ υψηλότερης τιμής.


ALIVIO FA

6000
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΒΑΡΟΣ (ΓΡΑΜ.)
590
ΡΟΥΛΕΜΑΝ
STAINLESS STEEL
1
ΠΟΛΥΡΟΥΛΕΜΑΝ
1
ΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ
4,9:1
ΑΝΑΚΤΗΣΗ
90
ΦΡΕΝΑ (KG)
7
ΠΛΑΙΣΙΟ
ΧΤ - 7
ΜΑΝΙΒΕΛΑ
SINGLE P3
ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ
CAP
SPOOL
DIECAST ALUMINIUM
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ(mm/m)
0,35/240
ΕΞΤΡΑ ΜΠΟΜΠΙΝΑ
N/A
ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΜΠΙΝΑΣ
RD10715


ZINC DIECASTED
ALUMINIUM
·         
VARISSPEED
·         
SUPER STOPPER II
·         
DYNA – BALANCE
·         
POWER ROLLER
·         
BIOGRIP
·         

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ALIVIO FΑ
HYBRID ALUMINIUM BODY: Ο συνδυασμός αλουμινίου και γραφίτη ΧΤ-7 διατηρεί το μέγιστο της δύναμης στο σημείο που απαιτείται.
VARISPEED: Η άριστη κατανομή της μισινέζας στην μπομπίνα είναι το πιο βασικό χαρακτηριστικό για μακρινή βολή με ακρίβεια. Το επαναστατικό σύστημα Varispeed της Shimano αποτελείται από δύο γρανάζια. Το ένα είναι οβάλ και το άλλο τετράγωνο! Μόνο με το απόλυτα εξειδικευμένο πρόγραμμα που δημιούργησε η Shimano μπορεί να κάνει τα δύο γρανάζια να δουλεύουν αρμονικά. Το αποτέλεσμα είναι η άψογη παράλληλη τύλιξη της μισινέζας.
SUPER STOPPER II: Εάν τοποθετήσετε τον διακόπτη του μηχανισμού στην θέση αντι-επιστροφής θα διαπιστώσετε μηδενική κίνηση της μανιβέλας λόγο του Super Stopper II. Αλάνθαστο κάθε στιγμή στις πρακτικές του λειτουργίες, περιλαμβάνονται μικρορρυθμίσεις για μύτες quiver ή για χρήση βομβητών.
DYNA-BALANCE: Αυξάνει την απαλότητα και την ισορροπία ενώ συγχρόνως μπορεί να δέχεται τα φορτία που μεταβιβάζουν τα εσωτερικά μέρη του μηχανισμού.

POWER ROLLER: Ο ειδικός σχεδιασμός του Power roller της Shimano μειώνει δραματικά το στρίψιμο της μισινέζας την ώρα της χρήσης, μεγάλο προτέρημα όταν χρησιμοποιείται ψιλή μισινέζα ή νήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου