Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ALIVIO EX TELE SURF





Το τηλεσκοπικό Alivio EX Tele Surf προσφέρει περισσότερα από όσα θα περιμένατε από ένα καλάμι σε αυτή την τιμή.
Είναι ευαίσθητο, με Vibra Spot θέση μηχανισμού Shimano, από γραφίτη ΧΤ30 που παράγει ένα ισχυρό action ρίψης. Σχεδιασμένο για τον περιστασιακό ή τον αρχάριο ψαρά της τεχνικής Surf, το Alivio EX είναι ένα αξιόπιστο καλάμι σε εξαιρετικά προσιτή τιμή.
Alivio EX Tele Surf 4010, με μήκος 4.00m, μήκος μεταφοράς 157cm, βάρος 445gr, αποτελούμενο από 6 στελέχη, εφοδιασμένα με 5 οδηγούς και έως 100gr action.
Alivio EX Tele Surf 4215, με μήκος 4.20m, μήκος μεταφοράς 157cm, βάρος 498gr, αποτελούμενο από 6 στελέχη, εφοδιασμένα με 5 οδηγούς και έως 150gr action.
Alivio EX Tele Surf 4220, με μήκος 4.20m, μήκος μεταφοράς 157cm, βάρος 572gr, αποτελούμενο από 6 στελέχη, εφοδιασμένα με 5 οδηγούς και έως 200gr action.


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑΜΙΟΥ
ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΦΙΤΗ: Η Shimano χρησιμοποιεί κορυφαία υλικά και τα πιο σύγχρονα μέσα παραγωγής για να δημιουργήσει καλάμια που απευθύνονται σε διαφορετικές τεχνικές ψαρέματος σε όλο τον κόσμο. Από τα κορυφαία ως τα οικονομικά μοντέλα η χρήση των κατάλληλων υλικών είναι το κύριο μέλημα των μηχανικών της Shimano.

ΧΤ CARBON30
Όταν βλέπετε την ένδειξη ΧΤ του carbon δίπλα ακολουθεί ένα νούμερο π.χ. ΧΤ30, αυτό σημαίνει 30 τόνους πρέσα πίεσης για να δημιουργηθεί το υλικό. Όσο μεγαλύτερο το νούμερο τόσο μεγαλύτερο το τονάζ άρα και πιο ακριβό υλικό. Μερικές φορές για πρακτικούς λόγους, επιβάλλεται η ανάμειξη γραφίτη διαφορετικού τονάζ ή η προσθήκη biofibre και η ανάμιξή του με fiber glass έτσι ώστε να δημιουργηθούν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να μπορεί το καλάμι να ανταποκριθεί επάξια στο ψάρεμα για το οποίο κατασκευάστηκε. Όπου συνδυάζονται διαφορετικοί τύποι άνθρακα για να δημιουργήσουν την απαιτούμενη ενέργεια και οι δύο αριθμοί θα εμφανιστούν (ΧΤ60/40).

ΤΥΠΟΣ ΟΔΗΓΩΝ SHIMANO
Οι οδηγοί των καλαμιών της Shimano είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά. Με απίστευτα μικρό βάρος, μεγάλη εξωτερική και μικρή εσωτερική διάμετρο και υψηλής ποιότητας υλικά δίνουν την δυνατότητα της μέγιστης απόδοσης σε όλα τα καλάμια.

ΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ
SHIMANO VIBRA SPOT

Οι θέσεις μηχανισμών των καλαμιών της shimano κατασκευάζονται από την ίδια την εταιρεία με βάση τις ανάγκες του κάθε καλαμιού. Ο εργονομικός σχεδιασμός και τα υλικά υψηλής ποιότητας έχουν ως αποτέλεσμα να μην επιβαρύνεται η λειτουργία του καλαμιού, ασφαλίζοντας τον μηχανισμό στην σωστή θέση, επιτυγχάνοντας την σταθερότητα κατά την χρήση, ενώ το προσεγμένο φινίρισμα ολοκληρώνει την συνολική εικόνα του καλαμιού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου