Δευτέρα 6 Μαΐου 2019


SARAGOSA 5000/10000/25000SW
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΞΗΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΦΡΕΝΑ (2019)
Διπλή αδιάβροχη προστασία για ακραίες συνθήκες στην θάλασσα.
Το ψάρεμα στην θάλασσα είναι εξαιρετικά δύσκολο γιατί ο κυματισμός και γενικότερα η αλμύρα επηρεάζουν τον μηχανισμό σας. Η εσωτερική δομή των μηχανισμών που κατασκευάζονται γι’ αυτές τις συνθήκες είναι εκπληκτική. Η είσοδος της αλμύρας στο εσωτερικό του μηχανισμού μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Γι αυτό είναι επιτακτική ανάγκη η αδιαβροχοποίηση του μηχανισμού χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία του. Η διπλή αδιαβροχοποίηση X-SHIELD για την προστασία του κορμού και X-PROTECT για την προστασία του ρότορα ικανοποιούν αυτή την απαίτηση και δεν επιτρέπουν την διείσδυση αλμυρού νερού στο εσωτερικό και θα την βρείτε διαθέσιμη στα μοντέλα της Shimano Stella SW και Saragosa SW.
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ  ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ
Τόνοι, Ξιφίες, Συναγρίδες, Μαγιάτικα...δεν έχει σημασία το είδος, η Shimano προσφέρει υψηλής ποιότητας μηχανισμούς που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Καινοτόμες τεχνολογίες και premium πρότυπα παραγωγής είναι η εγγύηση ότι μπορείτε να βασιστείτε στους μηχανισμούς ανεξάρτητα από το είδος και το μέρος του κόσμου που ψαρεύετε.
Οι μηχανισμοί Saltwater Spinning της Shimano προσφέρονται με διάφορες σχέσεις μετάδοσης και ισχυρό σύστημα φρένων για κάθε τεχνική, από Heavy speed jigging έως και lightweight spinning, ενώ συγχρόνως διαθέτουν την καλύτερη προστασία ενάντια στην διάβρωση, κάνοντας την συντήρηση τυπική διαδικασία, όσο ακραίες κι αν είναι οι συνθήκες που ψαρεύετε.

                                                   SARAGOSA 5000/10000/25000SW

Το Saragosa SW είναι διαθέσιμο σε ένα ευρύ φάσμα μοντέλων από 5000 έως και 25000 ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις των ψαράδων της θάλασσας. Το μικρότερο μοντέλο είναι ιδανικό για Casting, Spinning και Vertical Jigging, ενώ τα μοντέλα 10000 και 25000 έχουν μεγάλη χωρητικότητα και εξαιρετικής ποιότητας φρένο από γραφίτη που τα κάνει ιδανικά για δυναμικά ψαρέματα όπως του τόνου. Διαθέτουν τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως X-Ship και HD γρανάζια, όπως επίσης X-Shield αδιάβροχο κορμό και φρένο για να προστατεύεται από το θαλάσσιο περιβάλλον. Αναζητήστε τον μόνο στα SHIMANO SHOP με την γραπτή εγγύηση των 3 ετών της εταιρείας Αφοί Κασάμπαλη & Σια Ο.Ε..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου