Δευτέρα 6 Μαΐου 2019


STELLA 5000SWBHG/14000SWBXG/30000 SWB
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΞΗΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΦΡΕΝΑ (2019)
Διπλή αδιάβροχη προστασία για ακραίες συνθήκες στην θάλασσα.
Το ψάρεμα στην θάλασσα είναι εξαιρετικά δύσκολο γιατί ο κυματισμός και γενικότερα η αλμύρα επηρεάζουν τον μηχανισμό σας. Η εσωτερική δομή των μηχανισμών που κατασκευάζονται γι’ αυτές τις συνθήκες είναι εκπληκτική. Η είσοδος της αλμύρας στο εσωτερικό του μηχανισμού μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Γι αυτό είναι επιτακτική ανάγκη η αδιαβροχοποίηση του μηχανισμού χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία του. Η διπλή αδιαβροχοποίηση X-SHIELD για την προστασία του κορμού και X-PROTECT για την προστασία του ρότορα ικανοποιούν αυτή την απαίτηση και δεν επιτρέπουν την διείσδυση αλμυρού νερού στο εσωτερικό και θα την βρείτε διαθέσιμη στα μοντέλα της Shimano Stella SW και Saragosa SW.
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ  ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ
Τόνοι, Ξιφίες, Συναγρίδες, Μαγιάτικα...δεν έχει σημασία το είδος, η Shimano προσφέρει υψηλής ποιότητας μηχανισμούς που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Καινοτόμες τεχνολογίες και premium πρότυπα παραγωγής είναι η εγγύηση ότι μπορείτε να βασιστείτε στους μηχανισμούς ανεξάρτητα από το είδος και το μέρος του κόσμου που ψαρεύετε.
Οι μηχανισμοί Saltwater Spinning της Shimano προσφέρονται με διάφορες σχέσεις μετάδοσης και ισχυρό σύστημα φρένων για κάθε τεχνική, από Heavy speed jigging έως και lightweight spinning, ενώ συγχρόνως διαθέτουν την καλύτερη προστασία ενάντια στην διάβρωση, κάνοντας την συντήρηση τυπική διαδικασία, όσο ακραίες κι αν είναι οι συνθήκες που ψαρεύετε.

                                STELLA 5000SWBHG/14000SWBXG/30000 SWB
Το νέο Stella SW-B επικεντρώνεται στην απόλυτη δύναμη που απαιτείται για να πιάσετε το πιο δυνατό ψάρι στον κόσμο. Με σχεδιασμό και κατασκευή χωρίς συμβιβασμούς, το Stella SW-B είναι ο απόλυτος Big Game μηχανισμός.
Για να επιτευχθεί αυτό όμως, η αντοχή, η ανθεκτικότητα, η ακαμψία, η αντίσταση στο νερό και το φρένο έχουν όλα αναβαθμιστεί.
Βασικές τεχνολογίες είναι το X-Spip, το οποίο βελτιώνει την απόδοση της μετάδοσης της δύναμης μέσω των γραναζιών, ο κορμός Power Aluminium, o X-Rigid ρότορας, X-Rigid συλλέκτης και X-Rigid μανιβέλα που βελτιώνουν την ακαμψία και μειώνουν την απώλεια δύναμης που προκαλείται από την κάμψη. Η συνέργεια των παραπάνω τεχνολογιών αποτρέπει την απώλεια της δύναμης τροφοδοσίας από την μανιβέλα και δημιουργεί τεράστια δύναμη έλξης. Προκειμένου να υποστηριχτεί αυτή η δύναμη ο μηχανισμός είναι εφοδιασμένος με X-Rigid γρανάζια στην καρδιά του μηχανισμού. X-Tough φρένο, εξαιρετικά ανθεκτικό με ενισχυμένη αντίσταση στην θερμότητα, ικανό να αντιμετωπίσει την εκπληκτική ταχύτητα του τόνου και άλλων παραπλήσιων ψαριών. Επίσης μεγάλη έμφαση δόθηκε στην αντοχή στο νερό, προκειμένου να διατηρηθεί η αρχική απόδοση και ανθεκτικότητα. Αυτό επιτεύχθηκε με το σύστημα X-Slield και το σύστημα X-Protect που εφαρμόζεται στα ευαίσθητα στο νερό σημεία του μηχανισμού. Αναζητήστε τον μόνο στα SHIMANO SHOP με την γραπτή εγγύηση των 3 ετών της εταιρείας Αφοί Κασάμπαλη & Σια Ο.Ε..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου