Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

VENGEANCE AX SURF 420-170

Από την εταιρεία Αφοί Κασάμπαλη τηλ:231755000 που είναι και η επίσημη αντιπροσωπεία της εταιρείας Shimano στην χώρα μας είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το νέο καλάμι Vengeance AX Surf 420-17- που συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία των καλαμιών για Surf casting.
Το νέο vengeance είναι ένα τηλεσκοπικό καλάμι 6 τεμαχίων μήκους 4.20 μέτρων κατασκευασμένο από carbon υψηλής ποιότητας. Διαθέτει πέντε δετούς οδηγούς Hardlite διπλής στήριξης.

Ο πρώτος οδηγός βρίσκεται στο δεύτερο στέλεχος του καλαμιού σε απόσταση 1.36μ. από την βάση στήριξης του μηχανισμού κι έχει διάμετρο 22 χιλιοστά. Η εργονομική διαμόρφωση της λαβής στο μπροστινό τμήμα της προσφέρει καλύτερες ρίψεις και απόκριση. Το σύστημα Vibra Spot της Shimano στην νέα βάση στήριξης του μηχανισμού, μεταφέρει στο χέρι σας κάθε κίνηση της μισινέζας, ιδιαίτερα όταν ο μηχανισμός σας είναι αρματωμένος με νήμα. Η απόσταση της βάσης στήριξης του μηχανισμού από το κάτω μέρος του καλαμιού είναι 77εκ., ικανοποιητικό θα λέγαμε για το μεγαλύτερο μέρος των ψαράδων που θέλουν να πραγματοποιούν μακρινές βολές. Το κορυφαίο στέλεχος είναι λευκού χρώματος για να διακρίνεται εύκολα από απόσταση και έχει μήκος 24 εκ. Το βάρος του καλαμιού είναι 250gr  και το maximum casting weight είναι 170 gr., ενώ το ιδανικό casting weight είναι 150 gr. το μήκος μεταφοράς του είναι 1.53μ. Διατίθεται με μια εργονομικά σχεδιασμένη σκληρή θήκη προστασίας των οδηγών και με μια θήκη μεταφοράς του καλαμιού με ένα εντυπωσιακό φινίρισμα και μια πολύ προσιτή τιμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου