Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΗΜΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ POWER PRO



Το νέο νήμα Power Pro καθώς και όλα τα προϊόντα της γνωστής στον χώρο εταιρείας αντιπροσωπεύονται πλέον στην χώρα μας από την εταιρεία Αφοί Κασάμπαλη τηλ: 2310755000. το Power Pro προέκυψε από τον άριστο συνδυασμό της σύγχρονης τεχνολογίας και της παραδοσιακής τεχνογνωσίας.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΕΣ SHIMANO SUTTE

Η shimano σήμερα είναι σε θέση να προσφέρει την εκπληκτική τεχνολογία πυριτίου που έχει ξεσηκώσει θύελλα στην αλιεία του καλαμαριού στην Μεσόγειο.

ΣΥΝΑΓΡΙΔΑ 2 ΚΙΛΑ ΜΕ SHIMANO LUCANUS



JIGGING ME SHIMANO BUTTERFLY JIG



ΒΑΘΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΜΕ DENDU MARU 4000 ΚΑΙ ANTARES 20-30



ΣΥΝΑΓΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΘΑΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΤΗ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ



ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ



ΜΑΓΙΑΤΙΚΟ 45 ΚΙΛΑ ΜΕ BEAST MASTER 20-30 ΚΑΙ TIAGRA 30



ΜΑΓΙΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ



Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

SHIMANO LUCANUS


Τώρα η παραδοσιακή ιαπωνική τεχνική jigging έχει νέο όνομα, είναι τα lucanus της Shimano. Τα νέα jig διαθέτουν ένα αεροδυναμικό σχήμα το οποίο επιτρέπει στο τεχνητό να κατεβαίνει γρήγορα στον βυθό και να έχει σταθερότητα στην επαναφορά.

ΚΑΛΑΜΙ BEAST MASTER KABURA JIGGING S706M ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΣΙΣΜΟΣ CITICA 200 E

Το ψάρεμα με τεχνητά δολώματα γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο και εξειδικευμένο με το πέρασμα του χρόνου. Η εταιρεία των αδελφών Κασάμπαλη τηλ: 2310755000 έφερε και στην χώρα μας το νέο ψαρευτικό σύνολο της Shimano που αποτελείται από το καλάμι Beast Master Kabura jigging S706M και τον μηχανισμό citica 200 E.

ΣΥΝΑΓΡΙΔΑ 2.5 ΚΙΛΑ ΜΕ SHIMANO ANTARES 20-30 LBS KAI TORSA 30


Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕΛΑΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΤΗ ΜΕ ΨΑΡΑΚΙΑ RIVER2SEA


ΨΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών αλλά και ένας μήνας που μας δίνει αξιόλογα θηράματα. Δεν υπάρχει τόπος προορισμού του Έλληνα που να μην υπάρχει κάπου εκεί κοντά κάποιο λιμάνι ή έστω κάποια βραχώδη ακτή. Έτσι λοιπόν ένας καλός τρόπος για να περάσουμε ιδιαίτερα απολαυστικά το χρονικό διάστημα των διακοπών μας, για όσους βέβαια ασχολούνται με το ψάρεμα, είναι να ασχοληθούμε με την τεχνική του εγγλέζικου ψαρέματος.

ΦΑΓΚΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ


Οι αναβολές έφτασαν πλέον τις τρεις, στο προγραμματισμένο ταξίδι μας για ψάρεμα στη νότια πλευρά της Θάσου. Η προσμονή της καλο­σύνης μας είχε κάνει ιδιαίτερα νευρικούς, καθώς έβλεπα τις μέρες της ολιγοήμερης άδειας που κατάφερα να πάρω να περνούν χωρίς να αξιοποιούνται, με ψαρευτικές δραστηριότητες, αφού ο γραίγος λυσσομα­νούσε φτάνοντας και τα επτά μποφόρ.

ΚΑΛΑΜΙ ΒΑΡΚΑΣ BEAST MASTER BOAT QUIVER 2.40


Τα οφέλη της αλιείας στο θαλασσινό νερό μπορούν επίσης να βρεθούν στο πλαίσιο της νέας τεχνολογίας του καλαμιού Beast Master Boat Quiver. Το  νέο καλάμι Beast Master Boat Quiver που ήρθε στην χώρα μας από την επίσημη αντιπροσωπία της Shimano στην Ελλάδα των Αφών Κασάμπαλη τηλ:2310755000, είναι σχεδιασμένο για ψάρεμα από βάρκα κάτι που αντικατοπτρίζεται και στην ονομασία του. Είναι ένα καλάμι  τεσσάρων τεμαχίων με μήκος 2.40 μέτρα σε πλήρη ανάπτυξη και μήκος μεταφοράς  μόλις 85 εκατοστά. 

TIAGRA FLUOROCARBON LEADER


Μια νέα επαναστατική πετονιά που έχει κατασκευαστεί με τις υψηλότερες Γιαπωνέζικες προδιαγραφές. Είναι 100% Fluorocarbon πράγμα που την κάνει πραγματικά αόρατη μέσα στο νερό.

ΣΥΝΑΓΡΙΔΑ 6 ΚΙΛΑ ΜΕ BEAST MASTER KAI TORSA 30 VIDEO




VENGEANCE AX SURF 420-170

Από την εταιρεία Αφοί Κασάμπαλη τηλ:231755000 που είναι και η επίσημη αντιπροσωπεία της εταιρείας Shimano στην χώρα μας είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το νέο καλάμι Vengeance AX Surf 420-17- που συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία των καλαμιών για Surf casting.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ STELLA 6000 FA

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


Σίγουρα κάθε άνθρωπος που έχει στην κατοχή του ένα από τα εργαλεία της καταξιωμένης πλέον ιαπωνικής εταιρείας Shimano, θα έχει κάθε λόγο να ευχαριστεί τον Γιαπωνέζο οραματιστή Shozaburo Shimano, ο οποίος το 1921 δήλωσε: «σκοπός μου είναι να κάνω τα προϊόντα της Shimano τα καλύτερα στο Kansai, έπειτα σε όλη την Ιαπωνία και τελικά σε όλο τον κόσμο».

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ

SURFCASTING
Οι παραθεριστές σιγά σιγά αρχίζουν να αραιώνουν, οι ημέρες αρχίζουν να μικραίνουν και οι φουρτούνες του χειμώνα αρχίζουν να ξεσηκώνουν από τον βυθό κάθε λογής μικροοργανισμό. Τα πολλά πήγαινε-έλα των σκαφών με τον εκκωφαντικό θόρυβο της μηχανής τους που τρόμαζε τα ψάρια έχουν κι αυτά λιγοστέψει.