Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

DENDOU-MARU BEASTMASTER 9000





Ένα πραγματικό έργο τέχνης στην κατηγορία των ηλεκτρικών μηχανισμών. Απίστευτες επιδόσεις από συμπαγή σώμα με βάρος μόλις 1460 γρμ. Εντυπωσιακή χωρητικότητα αφού μπορεί και δέχεται στην πομπίνα του 1150 μέτρα Power Pro 80 lbs. Η μέγιστη δύναμη περιέλιξης είναι 90 kg, και οφείλεται στην τοποθέτηση του μοτέρ στο εσωτερικό της πομπίνας χωρίς την ελάχιστη απώλεια δύναμης. Το μέγιστο φρένο είναι 25 kg, η μέγιστη ταχύτητα 160m/min και μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε ψάρι. Πρόσθετο πλεονέκτημα το εύκολο στην χρήση μενού, σας επιτρέπει να ψαρέψετε με το αγαπημένο σας στυλ εύκολα και γρήγορα. Η ρύθμιση Line Learning Adjustment  σας δίνει την δυνατότητα να έχετε λεπτομερείς ρυθμίσεις του βάθους.
DENDOU-MARU BEASTMASTER

9000
ΒΑΡΟΣ (ΓΡΑΜ.)
1460
ΡΟΥΛΕΜΑΝ
3 S AR-B
ΠΟΛΥΡΟΥΛΕΜΑΝ
2 SS
ΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ
3,1:1
ΑΝΑΚΤΗΣΗ
88
ΠΛΑΙΣΙΟ
MACHINED ALUMINIUM
ΜΑΝΙΒΕΛΑ
SINGLE STEEL POWER HANDLE
ΜΗΚΟΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗΣ(cm)
75
ΥΛΙΚΟ ΠΟΜΠΙΝΑΣ
COLD FORGED ALUMINIUM
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΜΠΙΝΑΣ (διάμετρος/πλάτος)
90/62
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ POWER PRO (mm/m)
0,41/1200
ΜΕΓΙΣΤΟ ΦΡΕΝΟ (kg)
25
ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ (kg)
90
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ (m/min)
150
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΒΑΡΟΣ 1 ΚΙΛΟ (m/min)
130


STAINLEES STEEL GEAR
  •          
LCD DISPLAY
  •          
STAR DRAG
  •          
CLICKER SYSTEM
  •          
POWER HANDLE
  •          
LEVEL WIND
  •          
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ
ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΠΕΤΟΝΙΑΣ
  •          
ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ
  •          
ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΒΥΘΟ
  •          
ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΒΥΘΟ ΠΡΟΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
  •          
31 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ RAKURAKU (Διατηρεί σταθερή την ένταση ανεβάσματος υπό φορτίο)
  •          
ΠΡΟΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΑΝΕΒΑΣΜΑΤΟΣ
  •          
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ JIGGING (με δυνατότητα εκμάθησης)
  •          
ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ
  •          
ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΘΟΥΣ ΣΠΑΣΜΕΝΗΣ ΠΕΤΟΝΙΑΣ
  •          
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ  ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΑΡΜΑΤΩΣΙΑΣ
  •          
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΑΡΜΑΤΩΣΙΑΣ
  •          
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΑΦΙΞΗΣ ΑΡΜΑΤΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
  •          
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΑΦΙΞΗΣ ΑΡΜΑΤΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ
  •          
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥ ΒΑΘΟΥΣ
  •          

Οι λόγοι που o νέος αυτός μηχανισμός θα κάνει το ψάρεμά σας πραγματική απόλαυση είναι οι παρακάτω:
 Η μεγάλης αντίθεσης ευδιάκριτη οθόνη υγρών κρυστάλλων 2 ιντσών και 16 ενδείξεων, κάνει τον DENDOU MARU BEASTMASTER 9000 ΖΒ  ένα σούπερ μοντέλο που ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σας, χάρις στον εξελιγμένο  ψηφιακό έλεγχο του μηχανισμού, επιτυγχάνοντας υψηλή λειτουργικότητα, με εύκολα κατανοητές πληροφορίες.
Με το πρόσθετο πλεονέκτημα του εύκολου στην χρήση μενού, το οποίο σου επιτρέπει να ρυθμίσεις κάθε ρύθμιση εύκολα και απλά και να ψαρέψεις με το δικό σου στυλ, έτσι λοιπόν μπορείτε να τον προγραμματίσετε ώστε να αναγνωρίζει την διάμετρο της πετονιάς ή του νήματος έτσι ώστε να σας δείχνει το πραγματικό βάθος που βρίσκεται κάθε στιγμή το δόλωμά σας. Γι’ αυτό τον σκοπό διαθέτει τρείς ρυθμίσεις εκμάθησης για πετονιά υποστηρικτική, για πετονιά με σημάδια ανά μέτρο και για οποιαδήποτε πετονιά της επιλογής σας.
Διαθέτει ρύθμιση μηδενισμού επιφάνειας, ρύθμιση ψαρέματος από την επιφάνεια προς τον βυθό αλλά και από τον βυθό προς την επιφάνεια ενημερώνοντάς σας ηχητικά όταν φτάνετε στο επιθυμητό βάθος.
Διαθέτει ρύθμιση Rakuraku η οποία διατηρεί την ένταση της πετονιάς στο επίπεδο που θέτει ο χειριστής, με δυνατότητα 31 ρυθμίσεων έντασης. Με άλλα λόγια ο μηχανισμός νοιώθει την ένταση (το φορτίο) στην πετονιά και αυτόματα ρυθμίζει την ταχύτητα περιστροφής της μπομπίνας έτσι ώστε να διατηρείται μια σταθερή ένταση στην πετονιά και κατ’ επέκταση στο ψάρι. Έτσι αντισταθμίζονται αυτόματα ξαφνικές αλλαγές στην ένταση που προκαλείται από τις κινήσεις του ψαριού αποφεύγοντας την διελκυστίνδα ανάμεσα στον μηχανισμό και το ψάρι. Ο μηχανισμός εδώ αναλαμβάνει κάθε ξαφνική χαλαρότητα στην πετονιά όταν η ένταση μειώνεται είτε όταν το ψάρι δίνει κεφάλι προς το σκάφος είτε το σκάφος μας με τις κινήσεις του δημιουργεί αυτή την χαλαρότητα, έτσι το ανέβασμα του ψαριού γίνεται τόσο εύκολα που το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε το ψάρεμά σας.
Διαθέτει κατάσταση ρυθμισμένης ταχύτητας, δηλαδή ανεξάρτητα από το μέγεθος του ψαριού ή του φορτίου που ασκείται στην μπομπίνα η κατάσταση ρυθμισμένης ταχύτητας ρυθμίζει τον μηχανισμό έτσι ώστε να τυλίγει με μια συγκεκριμένη ταχύτητα περιστροφής της μπομπίνας
Διαθέτει επίσης την δυνατότητα να πραγματοποιεί την τεχνική jigging. Εδώ το ψάρεμα με αυτή την τεχνική χρησιμοποιώντας τον DENDOU MARU BEASTMASTER 9000 ΖΒ θα γίνει πραγματική απόλαυση αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάζετε μόνο τους πλάνους. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σ’ αυτόν. Διαθέτουν επίσης ένα εξελιγμένο πρόγραμμα εκμάθησης jigging που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη,  μπορείτε δηλαδή να διδάξετε στον μηχανισμό σας την δική σας προσωπική τεχνική jigging, την οποία μπορείτε μετά να χρησιμοποιήσετε όταν ψαρεύετε.
Διαθέτει την δυνατότητα ρύθμισης – διόρθωσης της ασυμφωνίας ενδείξεων της οθόνης και των σημαδιών στην πετονιά ώστε να γνωρίζετε ακριβώς το βάθος της αρματωσιάς σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου