Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

BAITRUNNER 4000 ST




ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ
Επαναστατική τεχνολογία σε μικρό μέγεθος και σε προσιτή τιμή, Baitrunner ST 4000.
Η πομπίνα XT-7 έχει χωρητικότητα 180m μισινέζας 0.30mm. Varispeed, Super Stopper II, ΧΤ-7 κορμό και ρότορα είναι μερικά από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του. Γιατί λοιπόν να δεχτείτε τις απομιμήσεις τώρα που η Shimano - ο αληθινός και αρχικός κατασκευαστής Baitrunner – προσφέρει τέτοια ποιότητα σε τόσο ελκυστική τιμή;




BAITRUNNER FA

4000 ST
ΒΑΡΟΣ (ΓΡΑΜ.)
350
ΡΟΥΛΕΜΑΝ
SHIELDED STAINLESS STEEL
1
ΠΟΛΥΡΟΥΛΕΜΑΝ
1
ΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ
4,8:1
ΑΝΑΚΤΗΣΗ
75
ΦΡΕΝΑ (kg)
6
ΠΛΑΙΣΙΟ
ΧΤ - 7
ΜΑΝΙΒΕΛΑ
DOUBLE
ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ
CAP
ΥΛΙΚΟ ΠΟΜΠΙΝΑΣ
XT-7
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ(mm/m)
0,30/180
ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΜΠΙΝΑΣ
RD13630


ZINC DIECASTED
ALUMINIUM
  •          
SUPER STOPPER II
  •          
DYNA – BALANCE
  •          
POWER ROLLER
  •         
BIOGRIP
  •          



ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

XT-7 ΣΩΜΑ: Είναι ένα αποκλειστικό υλικό της Shimano από γραφίτη, το οποίο είναι ελαφρύ, ανθεκτικό στην διάβρωση και πολύ δυνατό.

XT- 7 ΠΟΜΠΙΝΑ: Μια σύνθεση υλικών της Shimano έχει ως αποτέλεσμα οι πομπίνες ΧΤ 7 να έχουν μικρό βάρος, μεγάλη δύναμη και αντοχή στην διάβρωση.

ROLLER BEARING: Η Shimano είναι η μοναδική εταιρία που κατασκευάζει τα δικά της Roller Bearing. Αυτό το τεχνολογικό επίτευγμα διασφαλίζει την άριστη λειτουργία χωρίς αντεπιστροφή. Ένα roller bearing της Shimano αντιστοιχεί σε 3-4 κοινά bail bearings.

HYBRID ALUMINIUM BODY: Ο συνδυασμός αλουμινίου και γραφίτη ΧΤ-7 διατηρεί το μέγιστο της δύναμης στο σημείο που απαιτείται.

BAITRUNNER LEVER

Το σύστημα Baitrunner έγινε σημείο αναφοράς στο ψάρεμα μεγάλων ψαριών και πλέον ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό των μεγάλων μηχανισμών. Με το σύστημα Baitrunner έχουμε την πλήρη απελευθέρωση της μισινέζας διατηρώντας παράλληλα τον απόλυτο έλεγχο.

VARISPEED: Η άριστη κατανομή της μισινέζας στην μπομπίνα είναι το πιο βασικό χαρακτηριστικό για μακρινή βολή με ακρίβεια. Το επαναστατικό σύστημα Varispeed της Shimano αποτελείται από δύο γρανάζια. Το ένα είναι οβάλ και το άλλο τετράγωνο! Μόνο με το απόλυτα εξειδικευμένο πρόγραμμα που δημιούργησε η Shimano μπορεί να κάνει τα δύο γρανάζια να δουλεύουν αρμονικά. Το αποτέλεσμα είναι η άψογη παράλληλη τύλιξη της μισινέζας.

SUPER STOPPER II: Εάν τοποθετήσετε τον διακόπτη του μηχανισμού στην θέση αντι-επιστροφής θα διαπιστώσετε μηδενική κίνηση της μανιβέλας λόγο του Super Stopper II. Αλάνθαστο κάθε στιγμή στις πρακτικές του λειτουργίες, περιλαμβάνονται μικρορρυθμίσεις για μύτες quiver ή για χρήση βομβητών.

DYNA-BALANCE: Αυξάνει την απαλότητα και την ισορροπία ενώ συγχρόνως μπορεί να δέχεται τα φορτία που μεταβιβάζουν τα εσωτερικά μέρη του μηχανισμού.

POWER ROLLER: Ο ειδικός σχεδιασμός του Power roller της Shimano μειώνει δραματικά το στρίψιμο της μισινέζας την ώρα της χρήσης, μεγάλο προτέρημα όταν χρησιμοποιείται ψιλή μισινέζα ή νήμα.

BIOGIP: Η περιοχή κάτω από την θέση του μηχανισμού έχει μειωθεί σε μέγεθος και έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε τοποθετώντας τα δάχτυλά σας να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των λειτουργιών ου καλαμιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου