Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΦΕΛΛΟΙ CRALLUSSO

Οι πιο πρωτοποριακοί φελλοί της παγκόσμιας αγοράς στο match fishing είναι πλέον διαθέσιμοι και στην Ελληνική αγορά κατ’ αποκλειστικότητα από την εταιρεία Αφοί Κασάμπαλη & Σια Ο.Ε. (τηλ: 2310755000) και από το δίκτυο των Shimano Shop.

önsúlyos-úszók1önsúly-nélküli1
1060-1065-angol1201-1208-angol
1040-Arrow4.jpg-50száz-14 (1)Control-match-dart
sok-ufó-kicsiPMD-teritek
sok-rocket-új (1)1014-Rocket_Light-2sok-slider
Πρόκειται για τους εξειδικευμένους φελλούς Crallusso προς χάριν των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους οι λάτρεις του match fishing τους έχουν κατατάξει στην κορυφή της κατηγορίας τους.
Για κάποιον που τον ενδιαφέρει το μακρινό πέταγμα, η ευαισθησία της τσιμπιάς των ψαριών, η ευστάθεια στο νερό και η δυνατότητα πολλαπλών ρυθμίσεων τότε η επιλογή είναι μονόδρομος, φελλός Crallusso.
Κατασκευασμένοι από άριστης ποιότητας υλικά, για μεγάλη αντοχή, όπως και το στέλεχος του πλωτήρα που είναι κατασκευασμένο από ειδικό υλικό που είναι πολύ ισχυρό και παραμένει ευθύ, χωρίς ανεπιθύμητα στριψίματα και καμπυλώσεις όπως βλέπουμε συχνά σε άλλους φελλούς της αγοράς.
BIG-TEST-B-18-10-07
Με την μεγαλύτερη βολή από οποιονδήποτε άλλο φελλό της αγοράς, χάριν της βελτιωμένης αεροδυναμικής τους με επιφανειακές εγκοπές (όπως σε μια μπάλα του γκολφ), οι οποίες μειώνουν την αντίσταση του αέρα και αυξάνουν την σταθερότητα. Διαθέτουν κεραία που το μήκος της μεταβάλλεται για καλλίτερο ζύγισμα του φελλού, επίσης διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικές κεραίες σε διάφορα χρώματα.
Dart_antenna_2002Cso_antenna_2003_vilagitopatrontarto_20111
Φτερά που προσθέτουν ακόμη μεγαλύτερη ευστάθεια κατά το πέταγμα, δυνατότητα εναλλασσόμενων βαρών, ώστε να μεταβάλλεται η ευαισθησία, καθώς και μοντέλα που διαθέτουν εξωτερικό σύρμα που η παραμάνα τους έρχεται ακόμη πιο πίσω, δίνοντάς μας την δυνατότητα για ακόμη πιο μακρινή βολή.
2006-Anti-tangle-waggler-attachmentgubancgátló
Κάθε φελλός διατίθεται σε ειδική συσκευασία και με εγγύηση ενός έτους.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου