Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

BLUE ROMANCE LIGHT GAME (ROCK FISHING)





Όταν ψαρεύετε με μικρά τεχνητά δολώματα και στοχεύετε σε επιφυλακτικά ψάρια η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.
Η ευαίσθητη μύτη δίνει την κατάλληλη κίνηση στο δόλωμα και εμποδίζει τα ανεπιθύμητα σκαλώματα. Ο λεπτός και ελαφρύς γραφίτης HPC 100 του καλαμιού Blue Romance Light Game ενισχυμένος με Biofibre προσφέρει τεράστια δύναμη και αντοχή στις καταπονήσεις με πολύ χαμηλό βάρος και διασφαλίζει ότι κανένα  δόλωμα όσο μικρό κι αν είναι δεν μένει απαρατήρητο. Διαθέτει Fuji stainless steel K-type Alconite οδηγούς, ένα δυνατό και σταθερό υλικό. Το alconite είναι το τελευταίο τεχνολογικά από μια σειρά κεραμικών δαχτυλιδιών που φτιάχτηκαν από την fuji. Το alconite είναι τόσο σκληρό και ανθεκτικό, μπορεί επίσης να φτιαχτεί λεπτότερο από κάθε άλλο δαχτυλίδι και αρκετά σκληρό για να χειριστεί τα πιο απαιτητικά είδη ψαρέματος. Η θέση μηχανισμού είναι Fuji VSS , κατασκευασμένη από nylon και γραφίτη προσφέρει ένα ελαφρύ κάθισμα μηχανισμού με μεγάλη αντοχή ενισχυμένο με ανοξείδωτο ατσάλι, που δίνει ένα σταθερό κλείδωμα στο πόδι του μηχανισμού τον οποίο δεν πρόκειται να χαλαρώσει καθώς ψαρεύετε. Η λαβή του καλαμιού είναι από EVA, ένα υλικό που δεν επιτρέπει το καλάμι να γλιστράει από τα χέρια μας ακόμη και όταν είναι βρεγμένα. Συνδυάστε ένα τέτοιο καλάμι με μηχανισμό 1000 ή 2500 και θα έχετε ένα ισορροπημένο σετ ιδανικό για λαβράκια και Rock  Fishing.
BLUE ROMANCE LIGHT GAME  με μήκος 2.13m, μήκος μεταφοράς 110cm, βάρος 79gr, αποτελούμενο από δύο στελέχη, εφοδιασμένα με 7 οδηγούς και 0,5-8 gr action.

BLUE ROMANCE LIGHT GAME  με μήκος 2.23m, μήκος μεταφοράς 115cm, βάρος 84gr, αποτελούμενο από δύο στελέχη, εφοδιασμένα με 9 οδηγούς και 1-10 gr action.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου