Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

SPEEDCAST KAIBUTSU



Εάν τα ψάρια που στοχεύετε είναι τέρατα του πελάγους, τότε το εκπληκτικό Speedcast Kaibutsu είναι η επιλογή.
Διαθέσιμο στην έκδοση 2.55m για να καλύψει την τεχνική Heavy Duty Spinning από βάρκα. Το υλικό κατασκευής είναι γραφίτης ΧΤ 100 με Fuji Alkonite K-Type οδηγούς και μπορείτε να το χρησιμοποιείσετε με τεχνητά δολώματα έως 150gr βάρος.
SPEEDCAST KAIBUTSU, με μήκος 2.55m, μήκος μεταφοράς 175cm, βάρος 393gr, αποτελούμενο από δύο στελέχη, εφοδιασμένα με 7 οδηγούς και έως 150 gr action.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑΜΙΟΥ
ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΦΙΤΗ: Η Shimano χρησιμοποιεί κορυφαία υλικά και τα πιο σύγχρονα μέσα παραγωγής για να δημιουργήσει καλάμια που απευθύνονται σε διαφορετικές τεχνικές ψαρέματος σε όλο τον κόσμο. Από τα κορυφαία ως τα οικονομικά μοντέλα η χρήση των κατάλληλων υλικών είναι το κύριο μέλημα των μηχανικών της Shimano.

ΧΤ 100 CARBON
Όταν βλέπετε την ένδειξη ΧΤ του carbon δίπλα ακολουθεί ένα νούμερο π.χ. ΧΤ100, αυτό σημαίνει 100 τόνους πρέσα πίεσης για να δημιουργηθεί το υλικό. Όσο μεγαλύτερο το νούμερο τόσο μεγαλύτερο το τονάζ άρα και πιο ακριβό υλικό. Μερικές φορές για πρακτικούς λόγους, επιβάλλεται η ανάμειξη γραφίτη διαφορετικού τονάζ ή η προσθήκη biofibre και η ανάμιξή του με fiber glass έτσι ώστε να δημιουργηθούν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να μπορεί το καλάμι να ανταποκριθεί επάξια στο ψάρεμα για το οποίο κατασκευάστηκε. Όπου συνδυάζονται διαφορετικοί τύποι άνθρακα για να δημιουργήσουν την απαιτούμενη ενέργεια και οι δύο αριθμοί θα εμφανιστούν (ΧΤ60/40).

ΤΥΠΟΣ ΟΔΗΓΩΝ
FUJI
Η  Fuji είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο και έχει πολύ στενή σχέση συνεργασίας με την Shimano. Fuji οδηγοί αλλά και θέσεις μηχανισμού  χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες καλαμιών και πλέον ακόμη και σε οικονομικές σειρές με αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση.
Fuji stainless steel K-type Alconite, ένα δυνατό και σταθερό υλικό. Το alconite είναι το τελευταίο τεχνολογικά από μια σειρά κεραμικών δαχτυλιδιών που φτιάχτηκαν από την fuji. Το alconite είναι τόσο σκληρό και ανθεκτικό, μπορεί επίσης να φτιαχτεί λεπτότερο από κάθε άλλο δαχτυλίδι και αρκετά σκληρό για να χειριστεί τα πιο απαιτητικά είδη ψαρέματος. Οι οδηγοί που χαρακτηρίζονται σαν Alconite, είναι μια νέα πρόσθετη μορφή κεραμικού Aluminum Oxide οι οποίοι έχουν μαύρο χρώμα, καταφέρνουν να έχουν πολύ μεγάλη απαγωγή θερμότητας. Η επεξεργασία τους με διαμάντι τους δίνει πιο λεία επιφάνεια.

ΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ
Κατασκευασμένη για να διαρκέσει.
Η θέση μηχανισμού Fuji DPS, είναι κατασκευασμένες από nylon και γραφίτη όπου προσφέρει ένα ελαφρύ κάθισμα μηχανισμού με μεγάλη αντοχή ενισχυμένο με ανοξείδωτο ατσάλι, που δίνει ένα σταθερό κλείδωμα στο πόδι του μηχανισμού το οποίο δεν πρόκειται να χαλαρώσει καθώς ψαρεύετε.


ΛΑΒΗ ΚΑΛΑΜΙΟΥ: EVA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου