Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

BLUE ROMANCE SHORE JIGGING




Όταν στοχεύουμε σε ψάρια που βρίσκονται σε μακρινή απόσταση το ιδανικό τεχνητό δόλωμα είναι τα metal jigs.
Το καλάμι Blue Romance Shore Jigging σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιηθεί με jigs έως 80γρμ για μαγιάτικα, γοφάρια και άλλα ψάρια του πελάγους.
BLUE ROMANCE SHORE JIGGING με μήκος 2.74m, μήκος μεταφοράς 140cm, βάρος 223gr, αποτελούμενο από δύο στελέχη, εφοδιασμένα με 9 οδηγούς και 50-80 gr action.
BLUE ROMANCE SHORE JIGGING με μήκος 3.00m, μήκος μεταφοράς 153cm, βάρος 274gr, αποτελούμενο από δύο στελέχη, εφοδιασμένα με 9 οδηγούς και 50-80 gr action.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑΜΙΟΥ
ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΦΙΤΗ: HPC100 & BIOFIBRE, Shimano High Pressure Carbon είναι μια διαδικασία που δημιουργεί ισχυρότερα και πιο ευέλικτα φύλλα γραφίτη. Στην επιφάνεια του γραφίτη ασκείται πίεση κατά την διάρκεια του ψησίματος, η οποία διανέμει ομοιόμορφα την ρητίνη μέσα από την μήτρα. Το αποτέλεσμα είναι γραφίτης πολύ ισχυρός, με εξαιρετική απόδοση και βελτιωμένη απόκριση.
BIOFIBRE
Προσθέτοντας Biofibre  ενισχύεται το carbon σε όλες τις κατευθύνσεις. Προσφέρει τεράστια δύναμη, αντοχή στις καταπονήσεις, με πολύ χαμηλό βάρος.
ΤΥΠΟΣ ΟΔΗΓΩΝ: FUJI STAINLESS STEEL K-TYPE ALCONITE. Η  Fuji είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο και έχει πολύ στενή σχέση συνεργασίας με την Shimano. Fuji οδηγοί αλλά και θέσεις μηχανισμού  χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες καλαμιών και πλέον ακόμη και σε οικονομικές σειρές με αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση.
Fuji stainless steel K-type Alconite, ένα δυνατό και σταθερό υλικό. Το alconite είναι το τελευταίο τεχνολογικά από μια σειρά κεραμικών δαχτυλιδιών που φτιάχτηκαν από την fuji. Το alconite είναι τόσο σκληρό και ανθεκτικό, μπορεί επίσης να φτιαχτεί λεπτότερο από κάθε άλλο δαχτυλίδι και αρκετά σκληρό για να χειριστεί τα πιο απαιτητικά είδη ψαρέματος. Οι οδηγοί που χαρακτηρίζονται σαν Alconite, είναι μια νέα πρόσθετη μορφή κεραμικού Aluminum Oxide οι οποίοι έχουν μαύρο χρώμα, καταφέρνουν να έχουν πολύ μεγάλη απαγωγή θερμότητας. Η επεξεργασία τους με διαμάντι τους δίνει πιο λεία επιφάνεια.
Θεση μηχανισμου: FUJI VSS, Κατασκευασμένη για να διαρκέσει.
Η θέση μηχανισμού Fuji VSS, είναι κατασκευασμένη από nylon, γραφίτη και ανοξείδωτο ατσάλι S4  όπου προσφέρει ένα ελαφρύ κάθισμα μηχανισμού με μεγάλη αντοχή. Ο μοναδικός της σχεδιασμός την κάνει πιο λειτουργική και διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχει μετακίνηση του μηχανισμού όποιες κι αν είναι οι συνθήκες αρέματος.

λαβη καλαμιου: EVA

1 σχόλιο: