Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

BLUE ROMANCE EGING






Egging είναι η παραδοσιακή Ιαπωνική τεχνική για το ψάρεμα της σουπιάς και των καλαμαριών, με τεχνητά δολώματα μίμησης γαρίδας ή ψαριού.
Το Egging έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα στην Μεσόγειο και γι’ αυτό δεν θα μπορούσε η Shimano  να μην συμπεριλάβει στην πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη σειρά  Blue Romance, με πολλά εξειδικευμένα καλάμια και το Blue Romance Eging. Ένα πολύ παραβολικό light καλάμι που δίνει κίνηση  στο τεχνητό δόλωμα με την παραμικρή κίνηση. Κατασκευασμένο από High Pressure Carbon 100, που παράγεται μέσα από μια διαδικασία που δημιουργεί τα πιο ευέλικτα φύλλα γραφίτη. Στην επιφάνεια του γραφίτη ασκείται πίεση κατά την διάρκεια του ψησίματος, η οποία διανέμει ομοιόμορφα την ρητίνη μέσα από την μήτρα. Το αποτέλεσμα είναι  ένας γραφίτης πολύ ισχυρός, με εξαιρετική απόδοση και βελτιωμένη απόκριση. Από την άλλη προσθέτοντας Biofibre ενισχύθηκε το carbon  σε όλες τις κατευθύνσεις , προσφέροντας έτσι τεράστια δύναμη, αντοχή στις καταπονήσεις, με πολύ χαμηλό βάρος. Το καλάμι είναι επίσης εφοδιασμένο με Fuji Alconite οδηγούς, οι οποίοι είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί, ιδανικοί για ακραίες συνθήκες ψαρέματος.

Το Blue Romance Eging έχει μήκος 2.44m, μήκος μεταφοράς 125cm, βάρος 125gr. Αποτελείται από δύο τεμάχια που διαθέτουν 10 οδηγούς και διαθέτει action 10-25gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου