Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

TRIBAL VELOCITY






Διαθέσιμο με μεγάλο οδηγό 40mm, κατασκευάζεται από λεπτό γραφίτη σ’ αυτή την κατηγορία τιμής το Tribal Velocity είναι ένα εξαιρετικό καλάμι. Πλεκτή ενίσχυση τύπου 3Κ έχει ενσωματωθεί για να μεγιστοποιήσει τη δύναμη. Είναι 13350 είναι σχεδιασμένο για μακρινές ρίψεις.
TRIBAL VELOCITY, με μήκος 3.96m, μήκος μεταφοράς 203cm, βάρος 443gr, αποτελούμενο από 2 στελέχη με 6 οδηγούς, και έως 3,50lbs action.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑΜΙΟΥ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΤΙΣΤΙΚΑ
ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΦΙΤΗ
Η Shimano χρησιμοποιεί κορυφαία υλικά και τα πιο σύγχρονα μέσα παραγωγής για να δημιουργήσει καλάμια που απευθύνονται σε διαφορετικές τεχνικές ψαρέματος σε όλο τον κόσμο. Από τα κορυφαία ως τα οικονομικά μοντέλα η χρήση των κατάλληλων υλικών είναι το κύριο μέλημα των μηχανικών της Shimano.

ΧΤ 60 CARBON
Όταν βλέπετε την ένδειξη ΧΤ του carbon δίπλα ακολουθεί ένα νούμερο π.χ. ΧΤ 60, αυτό σημαίνει 60 τόνους πρέσα πίεσης για να δημιουργηθεί το υλικό. Όσο μεγαλύτερο το νούμερο τόσο μεγαλύτερο το τονάζ άρα και πιο ακριβό υλικό. Μερικές φορές για πρακτικούς λόγους, επιβάλλεται η ανάμειξη γραφίτη διαφορετικού τονάζ ή η προσθήκη biofibre και η ανάμιξή του με fiber glass έτσι ώστε να δημιουργηθούν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να μπορεί το καλάμι να ανταποκριθεί επάξια στο ψάρεμα για το οποίο κατασκευάστηκε. Όπου συνδυάζονται διαφορετικοί τύποι άνθρακα για να δημιουργήσουν την απαιτούμενη ενέργεια και οι δύο αριθμοί θα εμφανιστούν (ΧΤ60/40).

ΤΥΠΟΣ ΟΔΗΓΩΝ SHIMANO
Οι οδηγοί των καλαμιών της Shimano είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά. Με απίστευτα μικρό βάρος, μεγάλη εξωτερική και μικρή εσωτερική διάμετρο και υψηλής ποιότητας υλικά δίνουν την δυνατότητα της μέγιστης απόδοσης σε όλα τα καλάμια.

ΤΥΠΟΣ ΟΔΗΓΩΝ
SHIMANO HARDLITE(SIH)
Με την χρήση οξειδίου του αλουμινίου στην κατασκευή τους έχουμε πολύ μικρό βάρος, απόλυτη ισορροπία, αντοχή και περιορισμό των τριβών την ώρα της χρήσης.

ΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

SHIMANO Οι θέσεις μηχανισμών των καλαμιών της shimano κατασκευάζονται από την ίδια την εταιρεία με βάση τις ανάγκες του κάθε καλαμιού. Ο εργονομικός σχεδιασμός και τα υλικά υψηλής ποιότητας έχουν ως αποτέλεσμα να μην επιβαρύνεται η λειτουργία του καλαμιού, ασφαλίζοντας τον μηχανισμό στην σωστή θέση, επιτυγχάνοντας την σταθερότητα κατά την χρήση, ενώ το προσεγμένο φινίρισμα ολοκληρώνει την συνολική εικόνα του καλαμιού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου