Follow by Email

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

LESATH AX

LESATH AX


Τα καλάμια Lesath βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας καλαμιών Spinning με βάση την τεχνολογία, τον σχεδιασμό και την συμπεριφορά.
Γραφίτης ΧΤ400 με Biofibre, τα δύο μοντέλα της σειράς θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη της τεχνικής. Οι οδηγοί Fuji SIC titanium, χαραγμένο καπάκι, S.A.S. και όλα προσφέρονται σε δερμάτινη θήκη.
LESATH AX 27 MEDIUM LIGHT με μήκος 2.70m, μήκος μεταφοράς 139cm, βάρος 187gr, δύο τεμαχίων με 10 οδηγούς και action 7-21gr.
LESATH AX 33 HEAVY με μήκος 3.30m, μήκος μεταφοράς 169cm, βάρος 279gr, δύο τεμαχίων με 11 οδηγούς και action 20-50gr.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑΜΙΟΥ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΤΙΣΤΙΚΑ
ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΦΙΤΗ
Η Shimano χρησιμοποιεί κορυφαία υλικά και τα πιο σύγχρονα μέσα παραγωγής για να δημιουργήσει καλάμια που απευθύνονται σε διαφορετικές τεχνικές ψαρέματος σε όλο τον κόσμο. Από τα κορυφαία ως τα οικονομικά μοντέλα η χρήση των κατάλληλων υλικών είναι το κύριο μέλημα των μηχανικών της Shimano.

ΧΤ 400 CARBON
Όταν βλέπετε την ένδειξη ΧΤ του carbon δίπλα ακολουθεί ένα νούμερο π.χ. ΧΤ100, αυτό σημαίνει 100 τόνους πρέσα πίεσης για να δημιουργηθεί το υλικό. Όσο μεγαλύτερο το νούμερο τόσο μεγαλύτερο το τονάζ άρα και πιο ακριβό υλικό. Μερικές φορές για πρακτικούς λόγους, επιβάλλεται η ανάμειξη γραφίτη διαφορετικού τονάζ ή η προσθήκη biofibre και η ανάμιξή του με fiber glass έτσι ώστε να δημιουργηθούν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να μπορεί το καλάμι να ανταποκριθεί επάξια στο ψάρεμα για το οποίο κατασκευάστηκε. Όπου συνδυάζονται διαφορετικοί τύποι άνθρακα για να δημιουργήσουν την απαιτούμενη ενέργεια και οι δύο αριθμοί θα εμφανιστούν (ΧΤ60/40).
BIOFIBRE
Το υλικό Biofibre είναι το νέο έργο τέχνης στην κατασκευή καλαμιών. Παράγεται από οργανική αρωματική μοριακή αλυσίδα γραφίτη. Το Biofibre είναι 4 φορές πιο δυνατό από κάθε άλλο γραφίτη που κυκλοφορεί. Το νέο αυτό υλικό αποτελείται από μικρού και μεσαίου μεγέθους ίνες. Οι ίνες αυτές δεν πλέκονται μεταξύ τους αλλά επικάθονται η μία πάνω στην άλλη με την προσθήκη ειδικού ενδιάμεσου υλικού αποκτώντας τεράστια δύναμη προς όλες τις κατευθύνσεις.
90ο για καλύτερη συμπιεστική δύναμη.
45ο για αντίσταση στρέψης και απορρόφηση κραδασμών.
0ο  δραματική αύξηση του ορίου αντοχής.
Το biofibre έχει ένα απίστευτο έχτρα χαρακτηριστικό. Η αντίστασή του αυξάνεται με την πτώση της θερμοκρασίας. Άψογη λειτουργία από 80ο C έως 10ο C και ακόμη καλύτερη από 10ο C έως -20ο C. Όταν συνειδητοποιήσετε ότι το biofibre είναι 2,4 φορές πιο ελαφρύ από τον ελαφρύτερο γραφίτη τότε θα καταλάβετε για πόσο σημαντική καινοτομία μιλάμε! Προσφέρει τεράστια δύναμη, αντοχή στις καταπονήσεις, με πολύ χαμηλό βάρος.
ΤΥΠΟΣ ΟΔΗΓΩΝ
FUJI SiC titanium
Η  Fuji είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο και έχει πολύ στενή σχέση συνεργασίας με την Shimano. Fuji οδηγοί αλλά και θέσεις μηχανισμού χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες καλαμιών και πλέον ακόμη και σε οικονομικές σειρές με αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ACTION
S.A.S Shimano Alignment System
To S.A.S. είναι το σύστημα που διασφαλίζει την απόλυτη ευθυγράμμιση του action του καλαμιού. Κατά την παραγωγή, η σπονδυλική στήλη του κάθε στελέχους μαρκάρεται, στην συναρμολόγηση έχουμε απόλυτη ευθυγράμμιση των σημείων αυτών, γεγονός που δίνει δύναμη και στιβαρότητα. 

ΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ
FOSSIL WOOD
Το Fossil wood χρησιμοποιείται σε κάποιες θέσεις μηχανισμού. Δημιουργείται από την συμπίεση βιολογικών πρώτων υλών σε γραφίτη με ειδικές συνθήκες θερμότητας 1000 βαθμών. Το υλικό που προκύπτει είναι μοναδικό, πιο δυνατό από το ξύλο και πολύ ανθεκτικό στην υγρασία.

ΛΑΒΗ
POWER LEATHER
Ανθεκτική, εξαιρετικά εύχρηστη με καταπληκτική εμφάνιση. Στην κατασκευή της χρησιμοποιείται μόνο υψηλής ποιότητας δέρμα που τυλίγεται και ράβεται πάνω σε EVA. Το αποτέλεσμα είναι άνεση και ανθεκτικότητα ακόμη και σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου