Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

FORCEMASTER BX

FORCEMASTER BX

FORCE MASTER BX
Εξαιρετική σειρά καλαμιών με προσιτή τιμή που κατασκευάζονται χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.
Το φινίρισμα σε κόκκινο, ασημί και μαύρο ταιριάζει αρμονικά με πολλούς μηχανισμούς της Shimano. Διαθέτει εργονομική λαβή από φελλό, βιδωτή θέση μηχανισμού σε κόκκινο χρώμα και μπορντό με ασημί δεσίματα στους οδηγούς Fuji. Στην σειρά θα βρείτε πέντε διαφορετικά μοντέλα για να διαλέξετε, που ταιριάζουν σε πολλές τεχνικές ψαρέματος με τεχνητά δολώματα. Στο Forcemaster θα βρείτε την ποιότητα ακριβότερων μοντέλων.
FORCEMASTER BX  24 LIGHT με μήκος 2.40m, μήκος μεταφοράς 122cm, βάρος 121gr, 2 τεμαχίων με 7 οδηγούς και 3-14gr action.
FORCEMASTER BX  24 MEDIUM  με μήκος 2.40m, μήκος μεταφοράς 122cm, βάρος 146gr, 2 τεμαχίων με 7 οδηγούς και 10-30gr action.
FORCEMASTER BX  27 MEDIUM  LIGHT με μήκος 2.70m, μήκος μεταφοράς 138cm, βάρος 173gr, 2 τεμαχίων με 7 οδηγούς και 7-21gr action.
FORCEMASTER BX  27 MEDIUM  με μήκος 2.70m, μήκος μεταφοράς 138cm, βάρος 175gr, 2 τεμαχίων με 7 οδηγούς και 10-30gr action.
FORCEMASTER BX  27 HEAVY  με μήκος 2.70m, μήκος μεταφοράς 138cm, βάρος 176gr, 2 τεμαχίων με 7 οδηγούς και 20-50gr action.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑΜΙΟΥ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΦΙΤΗ
Η Shimano χρησιμοποιεί κορυφαία υλικά και τα πιο σύγχρονα μέσα παραγωγής για να δημιουργήσει καλάμια που απευθύνονται σε διαφορετικές τεχνικές ψαρέματος σε όλο τον κόσμο. Από τα κορυφαία ως τα οικονομικά μοντέλα η χρήση των κατάλληλων υλικών είναι το κύριο μέλημα των μηχανικών της Shimano.
ΧΤ CARBON 60
Όταν βλέπετε στην ένδειξη ΧΤ του carbon δίπλα να ακολουθεί ένα νούμερο π.χ. ΧΤ 60, αυτό σημαίνει 60 τόνους πρέσα πίεσης για να δημιουργηθεί το υλικό. Όσο μεγαλύτερο το νούμερο τόσο μεγαλύτερο το τονάζ άρα και πιο ακριβό υλικό. Μερικές φορές για πρακτικούς λόγους, επιβάλλεται η ανάμειξη γραφίτη διαφορετικού τονάζ ή η προσθήκη biofibre και η ανάμιξή του με fiber glass έτσι ώστε να δημιουργηθούν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να μπορεί το καλάμι να ανταποκριθεί επάξια στο ψάρεμα για το οποίο κατασκευάστηκε. Όπου συνδυάζονται διαφορετικοί τύποι άνθρακα για να δημιουργήσουν την απαιτούμενη ενέργεια και οι δύο αριθμοί θα εμφανιστούν (ΧΤ60/40).
GEOFIBRE
Geofibre είναι ένα φυσικό συστατικό που παρέχει ακαμψία και μεγάλη αντοχή, γι αυτό και χρησιμοποιείται στις μεσαίες κατηγορίες καλαμιών.
ΤΥΠΟΣ ΟΔΗΓΩΝ
FUJI
Η  Fuji είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο και έχει πολύ στενή σχέση συνεργασίας με την Shimano. Fuji οδηγοί αλλά και θέσεις μηχανισμού χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες καλαμιών και πλέον ακόμη και σε οικονομικές σειρές με αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση.
ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΔΗΓΩΝ
Τα πλαίσια οδηγών, της Fuji, κατασκευάζονται από ατσάλι S-4 το οποίο είναι σκληρότερο, αντέχει περισσότερο στη σκληρή χρήση, την οξείδωση από το αλάτι, τους κραδασμούς και τις πτώσεις. Έτσι, υπάρχουν σε μαύρο χρώμα, σε νίκελ ή χρωμίου, σε γκρι (gun smoke), titanium, Ion plating (επεξεργασία με ιόντα για αντισκωριακή προστασία), πλαίσια χρυσού χρώματος και e-finish (νέα, ειδική οικολογική επεξεργασία της Fuji, που δίνει ένα πλαίσιο χρώματος νίκελ με ματ απόδοση).

ΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ
SHIMANO
Οι θέσεις μηχανισμών των καλαμιών της shimano κατασκευάζονται από την ίδια την εταιρεία με βάση τις ανάγκες του κάθε καλαμιού. Ο εργονομικός σχεδιασμός και τα υλικά υψηλής ποιότητας έχουν ως αποτέλεσμα να μην επιβαρύνεται η λειτουργία του καλαμιού, ασφαλίζοντας τον μηχανισμό στην σωστή θέση, επιτυγχάνοντας την σταθερότητα κατά την χρήση, ενώ το προσεγμένο φινίρισμα ολοκληρώνει την συνολική εικόνα του καλαμιού.
ΛΑΒΗ
ΛΑΒΗ ΦΕΛΛΟΥ

Ο φελλός είναι εργονομικός, ελαφρύς, δεν απορροφά την υγρασία και είναι πιο ανθεκτικός στα βακτήρια. Δημιουργείται από φυσικό φελλό με ειδική επεξεργασία χωρίς να υποβαθμίζεται αισθητικά και ποιοτικά και διασφαλίζει την εξαιρετική απόδοση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου